Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiket középiskolában azzal gúnyoltak hogy rondák vagytok évekig hogy viszonyultok a férfiakhoz?
Én általánosban voltam így. Egyáltalán nem voltam szép lány, kiálltak a fogaim, különösen szép sem voltam.
Aztán eltelt pár év, fogszabályozásra jártam, aztán csinosan öltözködtem, sminkeltem, azáltal, hogy fejlődtem, külsőre is nőies lettem, így soha nem volt gondom a későbbi évek során a pasikkal, sőt...:)
mivel engem főként a lányok bántottak, ezért a fiúkkal semmi bajom nem volt sohasem, velük tudok jobban barátkozni
a lányokat nagyon nehezen kezelem, nem szeretem a legtöbb társaságát
Engem nem középsuliban, hanem általánosban.
Nos... 35 pasival létesíettem életem során szexuális kapcsolatot, akikkel csókolóztam, az olyan 150-re tehető, és szerintem durván 300 palival randiztam.
Mielőtt mindenféle ócska r¡banc leszek, azért leírom, hogy pont az önbizalom-hiány, a bizonyítási vágy, hogy vajon hányan akarnak... Mert 20-as éveim közepére rengeteget változott a külsőm pozitív irányba, de az önértékelésem ugyebár el lett cseszve...
Férfigyűlölet? Valamennyire van, de nagyon nem a sulis dolgok miatt, köze nincs hozzá.
Az tény, hogy sokáig nehezen oldódtam, még kapcsolatban is.
Már nem így van.
28N
"Mielőtt mindenféle ócska r¡banc leszek, azért leírom, hogy pont az önbizalom-hiány, a bizonyítási vágy, hogy vajon hányan akarnak"
Az, hogy mennyien akarnak, az abból is kiderül, hogy hányan bókolnak, vagy kérik el a számod, vagy tesznek esetleg ajánlatot, abból is le lehet szűrni, legalább is én le tudtam, nem kellett hozzá mindenkinek széttennem a lábam. De egészségedre.:) Nem leszólni akartalak.
Én is voltam egy időben nagyon önbizalomhiányos, de nem bújtam mindenkivel ágyba, aki szembejött velem.
Detto mint a 3-as! :D
Most kepzelj magad ele egy streber,partyszemoldoku,ragyas, szoros,kancsifogu lanyt.
Na ez voltam en! 😂 habar igy konkretan sosem mondta senki a szemembe h csunya vagyok de en ereztem magamon :D nem tartoztam sosem a kemenymagba a csillivilli lanyok koze :D
Aztan csak annyiban volt furi a valtozasom h rengeteg pasi udvarolt nekem,meg persze hihetetlennek tartottam h egyaltalan valakik jo nonek tartanak :D
Raadasul a mostani baratom sem mondhato atlagosnak sok no irigykedik ram miatta :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!