Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok akiket középiskolában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akiket középiskolában azzal gúnyoltak hogy rondák vagytok évekig hogy viszonyultok a férfiakhoz?

Figyelt kérdés
Nincs bennetek férfi gyűlölet?Fel tudtok oldódni a társaságukban vagy kerülitek őket?

2017. ápr. 22. 17:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Én készítem a sikoly maszkot és élezem a késem :D
2017. ápr. 22. 17:54
 2/18 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem.
2017. ápr. 22. 17:55
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Én általánosban voltam így. Egyáltalán nem voltam szép lány, kiálltak a fogaim, különösen szép sem voltam.

Aztán eltelt pár év, fogszabályozásra jártam, aztán csinosan öltözködtem, sminkeltem, azáltal, hogy fejlődtem, külsőre is nőies lettem, így soha nem volt gondom a későbbi évek során a pasikkal, sőt...:)

2017. ápr. 22. 18:01
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

mivel engem főként a lányok bántottak, ezért a fiúkkal semmi bajom nem volt sohasem, velük tudok jobban barátkozni

a lányokat nagyon nehezen kezelem, nem szeretem a legtöbb társaságát

2017. ápr. 22. 18:02
 5/18 anonim ***** válasza:
84%

Engem nem középsuliban, hanem általánosban.

Nos... 35 pasival létesíettem életem során szexuális kapcsolatot, akikkel csókolóztam, az olyan 150-re tehető, és szerintem durván 300 palival randiztam.

Mielőtt mindenféle ócska r¡banc leszek, azért leírom, hogy pont az önbizalom-hiány, a bizonyítási vágy, hogy vajon hányan akarnak... Mert 20-as éveim közepére rengeteget változott a külsőm pozitív irányba, de az önértékelésem ugyebár el lett cseszve...

Férfigyűlölet? Valamennyire van, de nagyon nem a sulis dolgok miatt, köze nincs hozzá.

Az tény, hogy sokáig nehezen oldódtam, még kapcsolatban is.

Már nem így van.

28N

2017. ápr. 22. 18:10
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

"Mielőtt mindenféle ócska r¡banc leszek, azért leírom, hogy pont az önbizalom-hiány, a bizonyítási vágy, hogy vajon hányan akarnak"

Az, hogy mennyien akarnak, az abból is kiderül, hogy hányan bókolnak, vagy kérik el a számod, vagy tesznek esetleg ajánlatot, abból is le lehet szűrni, legalább is én le tudtam, nem kellett hozzá mindenkinek széttennem a lábam. De egészségedre.:) Nem leszólni akartalak.

Én is voltam egy időben nagyon önbizalomhiányos, de nem bújtam mindenkivel ágyba, aki szembejött velem.

2017. ápr. 22. 18:15
 7/18 A kérdező kommentje:
Egyébként magam miatt kérdeztem mert én így jártam. Egész gimiben azt hallgattam milyen ronda vagyok.Egyetemen annyi változott a külsőmön hogy a kamaszkori gondjaim elmúltak meg jobban frizurázkodok és használok sminket.De híztam akkor sport miatt tökéletes alakom volt most már olyan normálsúly és van rajtam pár kiló plusz tanulásnak is köze van ehhez nemrég kezdtem megint valamit mozogni hogy kövérre ne hízzak azért de olyan sokat nem sikerült. A férfiakkal nagyon távolságtartó lettem emiatt. Egyetemen sehova nem járok max boltba,suliba,sétálni.Ott már nem volt ilyesmi gondom akadtak akiknek be is jöttem én lepődtem meg a legjobban ezen lett barátom is. Ennek ellenére távolságtartó maradtam túlzottan amit néha észrevesznek pl szaktársaim.Ha el kezdek ismerkedni egy fiúval akkor egyből a gimi jut az eszembe. Nehezebben tolerálom a társaságukat mint a lányokét ha rossz passzban vagyok. Persze nem mutatom ki.Kedves vagyok mindenkivel vagy nem megyek oda hozzá. Na azt meg hogy még jobban felhívjam magamra a figyelmet ergo legyek cicababa hagyjatok már békén....akartam nőiesebben öltözködni nem sikerült utálom ha néznek. Leszbi persze nem lettem nőkben sosem vonzott semmi.Az a problémám hogy azt hittem ha lesz barátom ennek vége. De nem lett vége.
2017. ápr. 22. 18:20
 8/18 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdező lépj túl a múlton. Ma már nem az vagy, aki akkor voltál. Felnőttél, nőiesebb lettél, akkor még gyakorlatilag félig gyerekek mondtak rád véleményt, ma meg már felnőtt férfiak, akiknek van sütnivalójuk is, szóval békélj meg a világgal. Fogadd el a bókokat és kezd élni az életet! :)
2017. ápr. 22. 18:22
 9/18 A kérdező kommentje:
Pl a fiú szaktársaim vélhetően nem kedvelnek mert kerülöm őket fülembe jutott de nem tudok változni. Félek a jövőben is így fogok járni férfi kollégákkal pl.
2017. ápr. 22. 18:24
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

Detto mint a 3-as! :D

Most kepzelj magad ele egy streber,partyszemoldoku,ragyas, szoros,kancsifogu lanyt.

Na ez voltam en! 😂 habar igy konkretan sosem mondta senki a szemembe h csunya vagyok de en ereztem magamon :D nem tartoztam sosem a kemenymagba a csillivilli lanyok koze :D

Aztan csak annyiban volt furi a valtozasom h rengeteg pasi udvarolt nekem,meg persze hihetetlennek tartottam h egyaltalan valakik jo nonek tartanak :D

Raadasul a mostani baratom sem mondhato atlagosnak sok no irigykedik ram miatta :D

21/L

2017. ápr. 22. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!