Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mensikor hogy viszonyultok a párotokhoz?
ha ő benne van simán van szex
vagy mire gondolsz?
am sokaknak lehet gusztustalan, de én csináltam akkor is orált az exemnek, mert vágyott rá...
24F
Ugyan nem pasi vagyok, hanem férfi, na de egye fene... Ahogy fentebb válaszoló kolléga is leírta: ez az élet természetes velejárója. Én megértem, hogy ekkor ő egy kicsit érzelmileg labilis és megpróbálok vele türelmes lenni. Azt viszont nem bírom, mikor valaki a menstruációt végig hisztériázza és mindenre az a kifogás, hogy "nehéz napjaim vannak". Mindenkinek vannak, szar dolog. Hála égnek, kevés ilyen nővel hozott össze a sors.
Ami a szexet illeti... Már nem vagyok 20 éves tini, aki vihogva süti el, hogy "jó katona vérben is harcol". Volt rá példa, de ma már nem ANNYIRA fontos a szex, hogy ne bírjuk ki azt a pár napot nélküle. 20 évesen persze még az volt. Ha esetleg már nagyon nem bírunk magunkkal, akkor az utolsó utáni napon esetleg.
#4:
ha meg van ha nincs attól még jó érzés markolászni a fenekét alvásnál, meg végig simítani a combját, meg persze magamhoz ölelni és megpuszilni
attól, mert mensizik még szeretjük a barátnőnket :)
a szexuális életre van inkább hatással, meg a hangulatára
vagy mit szeretnél tudni pontosabban? :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!