Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Mensikor hogy viszonyul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mensikor hogy viszonyultok a párotokhoz?

Figyelt kérdés
2017. márc. 15. 20:23
1 2
 1/14 Ramone ***** válasza:
100%
Mint előtte és utána: szeretem nem csalom meg és ott segítek ahol tudok... A menstruáció hozzá tartozik a nőhöz nem opciós csomag
2017. márc. 15. 20:25
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

ha ő benne van simán van szex

vagy mire gondolsz?

am sokaknak lehet gusztustalan, de én csináltam akkor is orált az exemnek, mert vágyott rá...

24F

2017. márc. 15. 20:36
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan nem pasi vagyok, hanem férfi, na de egye fene... Ahogy fentebb válaszoló kolléga is leírta: ez az élet természetes velejárója. Én megértem, hogy ekkor ő egy kicsit érzelmileg labilis és megpróbálok vele türelmes lenni. Azt viszont nem bírom, mikor valaki a menstruációt végig hisztériázza és mindenre az a kifogás, hogy "nehéz napjaim vannak". Mindenkinek vannak, szar dolog. Hála égnek, kevés ilyen nővel hozott össze a sors.

Ami a szexet illeti... Már nem vagyok 20 éves tini, aki vihogva süti el, hogy "jó katona vérben is harcol". Volt rá példa, de ma már nem ANNYIRA fontos a szex, hogy ne bírjuk ki azt a pár napot nélküle. 20 évesen persze még az volt. Ha esetleg már nagyon nem bírunk magunkkal, akkor az utolsó utáni napon esetleg.

2017. márc. 15. 20:38
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Nem teljesen így gondoltam, de témy és való, én írtam rosszul a kérdést ki. De az eddigieknek ment a zöld kéz! Leginkább az olyan dolgokra gondoltam hogy nem zavar titeket ha bugyiban mászkál előttetek? Vagy ha ugye neki az a szokása, bugyiban alszik?(nem történne semmi baleset) Vagy attól még megfogjátok a popsiját? Kedves utolsó! Akkor inkább úgy fogalmazok, hogy Pasik és Férfiak.
2017. márc. 15. 22:22
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

#4:

ha meg van ha nincs attól még jó érzés markolászni a fenekét alvásnál, meg végig simítani a combját, meg persze magamhoz ölelni és megpuszilni

attól, mert mensizik még szeretjük a barátnőnket :)

a szexuális életre van inkább hatással, meg a hangulatára

vagy mit szeretnél tudni pontosabban? :)

24F

2017. márc. 15. 22:30
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
#4: Nem vagyok kedves, de azért köszönöm. Tessék végre megérteni, hogy ha a nők azt szeretnék, hogy a férfiak egyenrangú félként kezeljék őket, akkor a tiszteletet oda-vissza meg kell adni! Senki nem fog komolyan venni, ha a férfiakra "pasikként, pasimként, pasikákként, fiúkként, fiúkákként" hivatkozol. Csak jótanács.
2017. márc. 15. 22:42
 7/14 A kérdező kommentje:
#6! Akkor nem kedves. Úgy gondolom, hogy én is követhetek el hibákat.
2017. márc. 15. 23:15
 8/14 anonim válasza:
Jó katona vérben is harcol.
2017. márc. 16. 00:15
 9/14 anonim ***** válasza:
#7: Ez így van. Senki nem is állította ennek az ellenkezőjét.
2017. márc. 16. 00:22
 10/14 anonim ***** válasza:
Nő vagyok. 3 pasim soha. A 4.-nek nem gond, nem találja gusztustalannak. Gumit húz, én törölközőt rakunk alánk. Orál nibcs, persze, az ő részéről.
2017. márc. 16. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!