Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogy viszonyultok a párotokhoz mikor menstruál?
Arra gondoltam, hogy türelmesebbek vagytok vele, vagy úgy viselkedtek mint máskor?
Persze hogy nem írja ki a homlokára, de azért ha gyötri a fejfájás, kaphatna kicsit több kedvességet. Én pl azokban a napokban elég migrénes vagyok, de ez a páromat abszolút nem érdekli. Nemrég költöztünk össze, és elvárja, hogy akkor is legyen meleg étel az asztalon, és ugyanúgy csináljak meg mindent (arról nem beszélve, hogy ő aztán a kisujját sem mozdítja itthon, soha semmit nem segít). Legalább ilyenkor jól esne egy kis lazítás.
Lakva ismerszik meg az ember. Régi mondás és nem véletlenül maradt fenn.
Akkor te zárd be őt a szekrénybe.
Én a 6-os vagyok.És van egy rossz hírem. Nő vagyok.
És büszke arra,hogy nő.A menstruáció egy természetes folyamat és nem ok a hisztire,meg a kiszolgálásra.
Az,hogy a párod semmit nem csinál,annak semmi köze a menstruációhoz.Máskor sem csinál.És ha lesz 2 gyereked,még kevesebbet fog csinálni.
Gondolkozz el rajta,hogy érdmes-e gyereket szülnöd tőle,mert lakva megismerted,és jobb nem lesz.Az állandó veszekedés meg felér 62 folyamatos menstruációval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!