Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogyan viszonyultok a női "hisztihez"?
Tudom, hogy néha érthetetlenek vagyunk, hogy látszólag ok nélkül megsértődünk valami apróságon. Ilyenkor megpróbáljátok megfejteni az okát? Vagy jó az, ha a nő magától elmagyarázza számotokra is érthetően?
Tudom, az lenne a legjobb, ha egyáltalán nem hisztiznénk, de néha egyszerűen csak úgy jön... :(
:)
Nem kifejezetten erre gondoltam ! :)
Azért a férfiak is képesek máshol felgyülemlett problémáikat a nőkön levezetni - tudnék mesélni!
Én most arra gondolok, amikor a nő besértődik, bedurcizik valamin, és igenis van konkrét ok, csak a férfi nem érti, és emiatt rosszul reagálja le - olaj a tűzre! :)
Szóval ha ilyenkor elmagyarázom, hogy mi a gond, a férfi számára is érthetően, akkor az segít a későbbi hasonló esetek elkerülésében, vagy olyan, mintha nem is mondtam volna, akkor is ugyanúgy fog viselkedni hasonló esetben?!
KEdves kérdező !
Amit te mondasz az nem férfi hiszti.Ő ilyenkor nem azért hisztizik mert rossz napja volt hanem mert te felidegesítet basztatod mert valami bajod van vmi apróság miatt ugye bár ez a hiszti.Ha elmondod neki érthetően akkor az persze segít.De ilyenkor csak a nők kiadják magukból a stresszt eltelik 1-2 óra és sokkal jobban vannak addig meg elkell viselni és kész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!