Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti hogy viszonyultok hozzá ha a kiszemeltetekről kiderülne, hogy több szexpartnere volt mint nektek?
Nagyon közel kerültünk egymáshoz egy sráccal (Ő 23 én 19) vagyis mondhatjuk, hogy már együtt vagyunk. Én úgy érzem már régóta rá vártam, nagyon különleges minden szempontból és vele akarok lenni ez biztos! Ő is nagyon odavan értem folyton izzik köztünk a levegő, szóval még egy kis idő és szerintem szerelem lesz belőle mindkét oldalról. Csakhogy...
Van egy kis titkom amit ő nem tud rólam. Még nem feküdtünk le de sokat beszéltük már a szex témát. Szóba jött egyszer, hogy kinek hány partnere volt és sem én sem ő nem mondta meg bár ő azt mondta 10 alatt. Már volt köztünk valami de szex még nem mert én nem adom könnyen magam. De ez nem volt mindig így. Sajnos régen nagyon sok hülyeséget csináltam, buliztam stb. Mivel már kábé 14 éves korom óta szinte az összes férfi meg akart dugni akivel találkoztam kicsit elszálltam magamtól volt egy rossz időszakom. Nem akarom őt emiatt elveszíteni, Ő nem csak a külsőm miatt szeret engem legalábbis azt mondta és bízom benne.
Egyszer szóba hoztam, hogy "és mi van ha nekem már sok fiúval volt dolgom?" de csak mosolygott és azt mondta ,hogy őt nem érdekli. Viszont tapasztalatból tudom, hogy a legtöbb férfinél ez már sok. Bárcsak változtathatnék a múltamon de már nem tudok. Már teljesen megváltoztam szóba sem jöhetne nálam egy egyéjszakás kaland, megcsalás vagy valami. Vele is már hónapok óta ismerkedek és mint írtam még nem adtam magam. Viszont félek, hogy felidegesíti hogy régen mások könnyedén megkaphattak... Szerintetek, hogyan mondjam el neki? (ne kérdezzetek konkrét számot légyszives nem fogom elárulni, 10 fölött maradjunk annyiban)
Alapjában véve az nem zavarna ha több lenne, de azért a nagyon sok igen. Szerintem 10 felett nagyon sok. Bocsi, nem ellened szól, ez az én véleményem. Mondjuk az mindenképpen pozitívum lenne, hogy azóta megváltozott a lány. Viszont 1 dolgot tudok, az nagyon rossz lenne, ha ezt egy "jó akaró" mondaná el. Mondjuk ő azt mondta, hogy nem érdekelné, de ha tényleg nagyon sok, és már híred is van, akkor előbb utóbb megtudja. Lehet jobb lenne elébe menni a dolgoknak, mert igaz jó a naiv tudatlanság, de ha később tudnám meg, hogy a barátnőmön átment 2 focicsapat az rossz lenne. Nem azt mondom, hogy most, de egyszer szerintem mondd el neki, valami hosszú, lelkizős beszélgetés közben. Mint mondtam, engem zavar a sok fő, de ha így elmondanád, akkor kétlem, hogy mondjuk ez szakító ok lenne :)
Egyébként meg gratulálok, hogy szembe tudtál nézni a múltaddal, rá tudtál jönni, hogy rossz az út, és tudtál változtatni. Így tovább! 23/F
Akkor kénytelen leszel elmondani neki, hogy mivel töltötted a középsulis éveket.
Ha most adod a szendét, olyannak ismer meg és aztán kiderül, hogy minden kicsit is helyes srácnak a környezetedben megvoltál, annak nem lesz jó vége. Fel kell vállalnod magad. Főleg, hogy úgyis kiderül.
Köszönöm a válaszokat! Nem adtam eddig sem a szendét, szándékosan utaltam rá többször is, hogy nem vagyok egy szűz kislány. Kábé fél éve volt egy "kapcsolatom" ugyanígy randizgattam egy férfivel ő picit idősebb volt. Egyszercsak elkezdte követelni tőlem, hogy feküdjek le vele mire én mondtam, hogy még korai. Akkor pedig azt mondta, hogy ő aztán nem fog nekem udvarolgatni miközben más meg "1 perc után" már megkefélt. A mostani barátom nem ilyen de nagyon félek, hogy hasonlóan fog reagálni és onnantól már neki is csak maximum szex kell tőlem.
Tudom, hogy tőlem kellene megtudnia de tényleg nem akarom elveszíteni és nem tudom mit tegyek. Úgy érzem talán még most korai lenne, de minél inkább belemegyünk érzelmileg annál inkább lelkiismeret furdalásom lesz, hogy elhallgatom előle. Igaz, hogy egyszer azt mondta nem érdekli, hogy sok fiúval voltam de ki tudja neki mi a sok? Lehet, hogy neki is 6-7 már sok 10 meg aztán már mindennek a teteje ahogy más is írta ez már szakító ok lenne. Nem merném elmondani neki pontosan mennyi de biztosan mondanám, hogy 10 fölött.
Fiúk akik azt írtátok, hogy ez már sok azt szeretném kérdezni, hogy ha már együtt vagytok a lánnyal és mondjuk bevallottátok neki, hogy szeretitek és akkor egy "lelkizős estén" előhozakodna vele, hogy ő nagyon nagyon szeret titeket de el kell mondania amiről már írtam de már nagyon megbánta és megváltozott és csak egy esélyt kérne tőletek, hogy bizonyítson akkor is szakítanátok? Semmiképp nem adnátok esélyt?
Nyugodj meg, a válaszodból úgy érzékelem, hogy a végén már belekönnyezhettél. 5ös válaszoló vagyok, mint mondtam, ha így mondaná el, ahogy leírtad, nem szakítanék, pláne ha szeretem a lányt.
Tényleg nagyon kényes dolog ez, de mondd el neki, mert, mint ahogy már ezt is írtam, ha egy bunkó tróger gyökértől kéne megtudnom, akkor hatalmasat csalódnék, és nem csak a ki tudja mekkora számon, hanem azon is, hogy nem mondta ezt el, és nem bízott bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!