Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak ti hogy viszonyultok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti hogy viszonyultok hozzá ha a kiszemeltetekről kiderülne, hogy több szexpartnere volt mint nektek?

Figyelt kérdés

Nagyon közel kerültünk egymáshoz egy sráccal (Ő 23 én 19) vagyis mondhatjuk, hogy már együtt vagyunk. Én úgy érzem már régóta rá vártam, nagyon különleges minden szempontból és vele akarok lenni ez biztos! Ő is nagyon odavan értem folyton izzik köztünk a levegő, szóval még egy kis idő és szerintem szerelem lesz belőle mindkét oldalról. Csakhogy...

Van egy kis titkom amit ő nem tud rólam. Még nem feküdtünk le de sokat beszéltük már a szex témát. Szóba jött egyszer, hogy kinek hány partnere volt és sem én sem ő nem mondta meg bár ő azt mondta 10 alatt. Már volt köztünk valami de szex még nem mert én nem adom könnyen magam. De ez nem volt mindig így. Sajnos régen nagyon sok hülyeséget csináltam, buliztam stb. Mivel már kábé 14 éves korom óta szinte az összes férfi meg akart dugni akivel találkoztam kicsit elszálltam magamtól volt egy rossz időszakom. Nem akarom őt emiatt elveszíteni, Ő nem csak a külsőm miatt szeret engem legalábbis azt mondta és bízom benne.

Egyszer szóba hoztam, hogy "és mi van ha nekem már sok fiúval volt dolgom?" de csak mosolygott és azt mondta ,hogy őt nem érdekli. Viszont tapasztalatból tudom, hogy a legtöbb férfinél ez már sok. Bárcsak változtathatnék a múltamon de már nem tudok. Már teljesen megváltoztam szóba sem jöhetne nálam egy egyéjszakás kaland, megcsalás vagy valami. Vele is már hónapok óta ismerkedek és mint írtam még nem adtam magam. Viszont félek, hogy felidegesíti hogy régen mások könnyedén megkaphattak... Szerintetek, hogyan mondjam el neki? (ne kérdezzetek konkrét számot légyszives nem fogom elárulni, 10 fölött maradjunk annyiban)

2017. jan. 12. 21:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nézd szerintem tök mindegy hogy itt milyen válaszokat fogsz kapni. Azért mert egyik sem a pasid. Mi nők sem gondolkodunk egyformán. A szexualitás, párkapcsolat kérdésekben meg főleg. Lehet, hogy itt az egyik srác azt mondja, hogy neki 10 már sok, viszont kitudja, lehet hogy a te pasid meg csak legyint rá. Sőt az is lehet, hogy neki már a 4-5 is soknak számít.
2017. jan. 12. 22:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer nagyon hasonló helyzetbe kerültem. Tinikoromban megkörnyékezett egy lány az iskolából. Nekem is tetszett, összejöttünk, beleszerettem. Aztán a "jóakarók" elkezdték nekem mesélni, hogy azért költözött fel Pestre, mert ott ahol laktak, már mindenkinek megvolt és a szájára vette őket a falu. De alig laktak itt pár hónapja, azóta már a suliból is átmentek rajta jópáran, én már ki tudja hányadik vagyok! Nem érdekelt... Adtam neki egy esélyt. Azt mondta megváltozott, én meg szerettem. Hülye voltam. Két hét múlva megcsalt 2 másik sráccal... Ennyit erről. A kurvä mindig csak kurvä marad.

Jó nagy szarba kerültél... Ha nem kéne félned attól, hogy egy kedves ismerős kikotyogja a múltadat, én azt mondanám, hogy nem kell elmondani. Sok-sok éve vagyok együtt a párommal. A mai napig nem tudjuk, hogy kinek mennyi kalandja volt. Engem nem érdekel, és őt sem. Mikor összejöttünk, direkt nem kérdeztem rá. Nagyon szerelmes voltam (vagyok is) és nem akartam tudni. Nem akartam, hogy emiatt változzon meg valami. Ma már persze nem érdekelne, olyan régóta vagyunk együtt, hogyha azt mondaná, hogy megvolt neki egy egész focicsapat (cserékkel együtt), az sem érdekelne.

Viszont ez más helyzet. Lehet, hogy érdemes lenne őszíntén elmondani neki a dolgokat. Nem kell számot mondani (bár majd úgyis tudni akarja), csak simán mondd el neki azt, amit itt nekünk is. Hogy rossz passzban voltál, megbántad, megváltoztál és őt szereted. Ennyi.

2017. jan. 12. 22:57
 13/17 anonim ***** válasza:

19 évesen mégis mennyi partnered volt? 18 évesen még szűz voltam és az összes barátnőm.

Már változtatni nem tudsz, de remélem ha gyereked lesz oda figyelsz rá és nem fordul elő, hogy 14 évesen szexeljen, mert ez nem normális, amire élvezné a szexet teljesen kiég, majd pár év múlva megérted miről beszélek.

2017. jan. 13. 13:19
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"a pinán nincs reset gomb"

Ahogy a péniszen se.

2017. jan. 13. 15:23
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Hú most nagyon be fognak engem támadni a nők az tuti, de nem érdekel, leírom.

Szóval írtam már azt, hogy engem ugye zavarna, de ha így mondaná el a kérdező, akkor meg tudnád emészteni, viszont.

Igen, a péniszen sincs reset gomb. Csak tudod mi a különbség? Azok a srácok, akiknek mondjuk 20+-os nőjük volt, a döntő többségben nem is akarnak egy életet leélni senki mellett. Persze, eljátszhatják a szentet, csinálnak 2 gyereket, aztán 5-6 év után ismét dobbantanak vissza a független világba, és nem is akarják, hogy reset gomb legyen a farkukon, mert nekik ez az életük teljesítménye, hogy megdöntöttek 45 nőt.

Ezzel szemben a legnagyobb férfifaló lányok is akarnak egy idő után családot, férjet, és a többit. Férjet meg, ha van egy kis eszük akkor nem a nőcsábászokból fognak válogatni mivel egyrészről, mint írtam ők valszeg hamar dobbantanak, másrészről a nőcsábász ismerőseim közül igen kevés a kompromisszumképes, családcentrikus férfi. Szóval kik közül fognak inkább válogatni a csajok? Hát azok közül akiknek lehet volt 2 párjuk, de 4-5 évig, vagy lehet visszafogottabbak, mint a nőcsábászok, vagy család centrikusak, akik mellett úgymond lenyugodhatnak, megtalálhatják számításaikat, akikből jó apák lesznek, akik nem kefélnek félre amíg a terhes a nő, és nem dobbantanak 5 év után magára hagyva két gyereket. Na és ezeket a férfiakat igenis zavarni fogja egy 20 plusszos szám, hiszen ők teljesen máshogy nőttek fel, máshogy gondolkodtak, nekik lehet nem volt kiélős korszakuk, mert mindig párkapcsolatra vágytak. (nem, nem mindenkinek kell kiélős korszak, mielőtt ezzel jönnétek.) Aztán ezek a lányok lesznek felháborodva ha ennek a srácnak nem tetszik, hogy 2 focicsapat a lyuksógora, és azért is, mert ezek a férfiak majd a hozzájuk hasonló, visszafogottabb, feleségnek és anyának való lányokat fogják keresni, aki nem feltétlenül fog kikerülni az előbb említett, fiatalkorukban igen népszerű lánykákból. Egyébként egy hölgy írta már, hogy addigra kiégnek a nők, mire élvezniük kéne az igazi szexualitást. Igen, ebben is nagy igazság van. Hiszen lehet a lány még különelges is lenne annak a srácnak, de hogy a 26. csávó nem lesz akkora különlegesség a lánynak, akármennyire is szereti, na az is tuti.

2017. jan. 13. 16:18
 16/17 anonim ***** válasza:

Mi történt azóta?

Ne feledd a párkapcsolat alapja az őszinteség. Még a kegyes hazugság is tűrhetetlen.

Ha meg merted tenni, merd is felvállalni. Lehet, hogy pont őt nem is fogja érdekleni.

Én 20 év után tudtam meg, hogy a feleségem egy pasit letagadott (biztos volt ott több is), nem úgy tűnik, mintha örülne a függetlenségnek egyedül, két gyerekkel. Még aznap kivágtam. A válás gond nélkül ment, mert hányingerem volt a látványától is, belementem mindenbe csak ne kelljen látnom.

2017. ápr. 9. 22:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Tapasztalt! Lúdnyom nem látszik a vízben!
2018. okt. 7. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!