Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonyultok ehhez?
A nőket kérdezem hogy milyen véleménnyel vannak a 18-on aluli fiúkkal való szexről. Ti mit gondoltok, szívesen kezdenétek ilyet, vagy inkább undorodtok tőle?
14-től már legális, tehát nincs ilyen problematika. Átlag kamaszok bejönnek vagy kinyírnátok őket ha próbálkoznak?
18 allattival nem igen csinálnám.
18/l
Nálam nem lenne esélye 18 alatti srácnak. Nem érdekel, hogy magas-e vagy hogy nagy a farka, gyereknek látom még sokszor a 20-22 éves fiúkat is.
N
Ugyan, gyerekekkel nem kezdek, mosolyognék egyet, és finoman elutasítanám.
28/N
7-es azért valamilyen szinten az érettség igenis kor kérdése. De amikor valaki megkülönböztet egy 30 meg egy 40 évest csak azért, mert a másik idősebb és akkor érettebb is, az már tényleg a vicc kategória...
Azért egy 14-15 éves még nagyon messze van sok mindenben egy 25-30 éves nőtől. Tudom, vannak olyanok, akik érettebbek a korosztályuknál, én is ilyen voltam, azért voltam olyan jóban idősebb nőkkel, de mai szemmel visszanézve sokat fejlődtem. :)
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!