Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Transzvesztita vagyok, lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Transzvesztita vagyok, lányok, ti hogyan viszonyultok ehhez?

Figyelt kérdés

Lányok, titeket kérdezlek, titeket elriaszt-e az, ha egy férfi szeret női ruhákban lenni, és nőiesen viselkedni? Most valami olyasmiről beszélek, mint egy játék, egy állandó színészkedés, a női lét kerülgetése... úgy, hogy az ember megmarad fiúnak. Ennek ellenére hetero vagyok, és NEM AKAROK LÁNNYÁ VÁLNI. Ti képesek volnátok egy ilyen emberrel párkapcsolatban élni, felizgat ez bármilyen szimten titeket?

Az azonos nemű felhasználókat meg kérném, ne üvöltsék Caps-lockkal a véleményüket az éterbe.

2017. jan. 6. 15:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gondom, csinálja, aki szeretné, de számomra egyáltalán nem tudnál így vonzó lenni, ez nekem kiábrándító lenne egy kapcsolatban, ezzel nem tudok mit kezdeni
2017. jan. 6. 15:40
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Engem eléggé taszít. Én se vagyok egy nagyon cicomázkodós típus, szeretek öltözni, szeretem, ha jól érzem magam a ruhámban, de sose forgott az életem az öltözés körül. nehezen tudnék mit kezdeni egy pasival, akinek ez ennyivel fontosabb, mint nekem.
2017. jan. 6. 15:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Mivel meg nem lattam ilyet,igy nem tudok erdemleges valaszt adni,de eselyt mindenkeppen adnak egy ilyen sracnak ha vonzonak talalnam kulsore es belsore.
2017. jan. 6. 15:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Lehet én leszek a kivétel. :) Azt nem tudom, hogy egy transzvesztita pasi tetszene-e, de amikor a barátomat poénból kisminkeltem, akkor volt számomra a legvonzóbb. :D Szerintem az is tetszett volna, ha felveszi az én fehérneműimet, csak abba már nem ment bele. :D
2017. jan. 6. 15:51
 5/11 anonim ***** válasza:

Számomra nem vonzó, nem tudnék kapcsolatot kialakítani ilyen férfival. Ellenben van olyan ismerősöm, akinek a pasija simán felveszi a platformjait, elcsórják egymás ruháit, és baromi jól érzik magukat együtt. Nincs ebben semmi roasz, de jócskán kevesebb nőt fogsz találni, aki vevő erre.

Ettől függetlenül sok sikert, ha kitartó vagy, nem kell elnyomnod magadban ezt, mert találsz olyat, aki elfogad.

2017. jan. 6. 15:56
 6/11 anonim ***** válasza:
40%

Havernak oké. Páromnak esélytelen.

Bocsi. A barátaim és az ismerőseim tekintetében nagyon liberális és elfogadó vagyok, de párkeresésben Hitler kismiska hozzám képest :D

2017. jan. 6. 18:02
 7/11 anonim ***** válasza:
A Drag queenek világáért odáig vagyok, sok tehetséges ember van köztük. Havernak remek lenne, oda és vissza lennék azért, hogy megismerjem ennek a világnak a bugyrait, de páromnak nem tudok elképzelni ilyen embert.
2017. jan. 6. 18:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Őrülten zavarna
2017. jan. 6. 19:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejönne egy ilyen srác,ő kb. az álompasim,olyan cuki *-*

[link]

2017. jan. 6. 20:11
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, igyekszek majd kitartó lenni, ja és Richard Schaefer nekem is a kedvencem!
2017. jan. 7. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!