Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit szóltok ehhez a zárkózotts...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ehhez a zárkózottságot/félénkséget leküzdő trükkhöz?

Figyelt kérdés

1. lehetséges témák felkutatása a témákhoz leggyakrabban kapcsolódó kérdések megtalálása és megválaszolása papíron

2. önismereti kérdések feltevése és megválaszolása papíron

3. Kedvenc témák... hasonlóan.

Ez magabiztosabbá tenne, ha lenne egy konkrét leszögezett véleményed bármiről amit tudsz, biztosan :) ...persze nem aszt jelenti, hogy be kell magolni és soha nem változhat. De viszont szinte bármilyen témában lehet magabiztosan beszélgetni. Gondolom senki nem kezd rá azért atom reaktorokról részletes működéséről vagy mély tengeri biológiáról beszélni első néhány randin.

Szerintetek lenne eredménye ennek?

Lenne e kedvetek brainstormingolni témákkal és hozzá kapcsolódó kérdésekkel?

2016. dec. 28. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt szólom, hogy ilyenkor lehet látni kristály tisztán, hogy sokaknak nem csak párkapcsolatot nehéz kialakítani, hanem eleve már emberi kapcsolatot sem képesek.

Csak amíg az emberi kapcsolatok, barátok és haverok hiánya nem olyan szembetűnő a virtuális világnak hála, addig a szexhiány elég kézzel fogható probléma tud lenni...

2016. dec. 28. 11:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Beteg vagy.
2016. dec. 28. 11:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdésedet. Papíron akarsz beszélgetni, vagyis leírsz valamit a randin, és átadod a másik embernek? Ezt ne csináld. Ha arról van szó, hogy zárkózott vagy és félsz a randitól, ezért előtte inkább leírnád, átgondolnád mindazt, ami szóba kerülhet (persze úgy, hogy a másiknak ezt nem meséled el), akkor lehet haszna, igen. Sőt el is játszhatod valakivel vagy a tükörrel. Igaz, én állásinterjúra készültem így. Elég nagy baromságnak tartottam, de nagy meglepetésemre kiderült, hogy volt értelme, pedig én nem zárkózott és félénk vagyok, csak a magabiztosságom hibádzik bizonyos helyzetekben.
2016. dec. 28. 17:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen gyakorlás képen gondoltam, nem bolondultam meg, hogy azzal menjek randira.... :))
2016. dec. 28. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!