Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikeres alfahímek! Milyen érzés ilyen kaliberű csajokkal járni és szexelni? Mi a beugró ehhez a szinthez?
Az ilyen tipikus végtelen combú, álomtestű érzéki csajokra gondolok:
Az egyetemen is rengeteg ilyen csajt szoktam látni, de sosem néznek rám, hiába próbálok velük szemkontaktust létesíteni. Sokszor látom őket egyedül, de természetesen nem érzem magamat méltónak ahhoz, hogy leszólítsam valamelyiket, mert látszik rajtuk, hogy úgy is szégyellnék a jelenlétemet. Csak egy kicsit csorgatni akarom a nyálam, szóval meséljetek egy kicsit arról, hogy milyen érzés ilyen kaliberű csajokkal együtt élni vagy rendszeres szexuális kapcsolatot fenntartani? Mik azok a minimálisan megkövetelt paraméterek/tulajdonságok, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egy ilyen nővel lehessen ismerkedni és sikeresen párkapcsolatot létesíteni. Sajnos az én paramétereim nem teszik lehetővé, hogy egyáltalán rám nézzenek ilyen kinézetű lányok, szóval arra is kíváncsi vagyok, hogy fizetős szolgáltatásért cserébe egy átlag alatti pasinak, jelen esetben nekem, egyáltalán van-e lehetőségem megtapasztalni milyen érzés együtt tölteni az időt az ilyen modell kaliberű csajokkal? Minden hasznos válaszért előre is köszönet, és ha utóbbira konkrétan tudtok válaszolni (link vagy ilyesmi), akkor azért külön köszönet. Privátban is nyugodtan írhattok.
#2: Most vonatkoztassunk el a luxusprostiktól. Eleve nem értem, miért kell egy szép lányról azonnal erre asszociálni.
Emlékszel még esetleg, hogy ezt ki kérdezte? xD
"szóval arra is kíváncsi vagyok, hogy fizetős szolgáltatásért cserébe egy átlag alatti pasinak, jelen esetben nekem, egyáltalán van-e lehetőségem megtapasztalni milyen érzés együtt tölteni az időt az ilyen modell kaliberű csajokkal?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!