Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van, ha nekem már nincs kedvem ehhez a játékhoz?
Sziasztok!
Én egy 23 éves férfi vagyok. Mostanában sajnos van rá időm, így mélyen elgondolkoztam. Tudjátok rájöttem, hogy valószínűleg sohasem lesz barátnőm. Hogy miért? Mert elfajult a világ.
Tisztában vagyok a nemi szerepekkel. A férfi kezdeményez, megpróbálja meggyőzni a nőt, hogy ő a legjobb választás, rá van szüksége. Viszont az internetnek hála minden tönkrement.
A férfiak minden jó csajra írogatnak, a csajok meg csak válogatnak. Az internet segítségével akkora választék lett a nők számára, hogy egyszerű en nem lehet nekik megfelelni. Az emberek már nem tisztelik és értékelik egymást, nem kíváncsiak, csak adatlapok vagyunk. Azt tapasztalom, hogy ha megismerek egy lányt személyesen, és ráírok facebook-on, le vagyok sz@rva. Személyesen tök jól elbeszélgetünk és ennyi volt. Évek óta ez megy és nem tudok összeszedni senkit, holott nem nézek ki annyira rosszul és nem vagyok egy vesztes sem, férfi természetem van. Azt hiszem én ezt már nem tudom tovább csinálni. Hiszek az igaz szerelemben, de mikor megismerek egy lányt és érzem hogy hú mennyire egy hullámhosszon vagyunk és ő is, ez csak addig tart. Aztán el vagyok felejtve. Én nem tudok már részt venni ebben a játékban. Nekem nincs kedvem versengeni. Nem vagyok egy Adonisz és ezért már soha nem lesz barátnőm? Azon kevesek közé tartozom, akik nem csak szexpartnert keresnek, hanem szerelmet! És 2010 óta nem találok. Most biztos sokan azt készülnek írni, hogy ne aggódj majd eljön a megfelelő, aki olyan mint Te és érdekelni fogod stb stb. Nem, ez sajnos nem jön el. Egyedül fogok meghalni?
Ha 23 évesen így nekikeseredsz, akkor igen, jó eséllyel egyedül maradsz.
Barátnőm 2011-ben szakított az akkori párjával. Azóta semmilyen lehetőség nem bukkant fel neki, egészen mostanáig. Nem mondom, hogy nem voltak neki is sötét, kétségbeesett pillanatai, mert nyilván voltak. De nyitott maradt mindig. Pedig hat évvel idősebb is, mint te vagy.
Maximálisan igazad van.De a nőknek is nehezebb,mert annyi r ibi van,mint égen a csillag,a pasik is válogathatnak.
A net előtt nem volt ilyen.
Olyan is van ám, hogy a lány szerelmes egy fiúba évek òta és nagynehezen összegyűjti a bátorságát ráír facebookon, hogy szeretné megismerni.... - és le sincs xarva,...
-választ sem kapott.
A másik is rendes lány, sokat tanul és olyan férfira vágyik aki nem fogja kihaszálni és szereti-de nem talál ilyet.... Rajtuk kívül még több ilyen 18-20 közötti lányt ismerek akik szépek, okosak és van tartásuk, de nem találnak szerető értelmes társat. (Neten nem is keresnek. )
Nem szeretnék most ilyen fiatal lenni.....
/egy keresztanya/
Csak én érzem úgy, hogy könnyebb lett társat találni? Annak idején eljártunk a korlátozott számú szórakozó helyekre, és folyton figyelni kellett, hogy a számunka szimpatikus srác észreveszi e, hogy őt nézzük, és aztán sem volt biztos, hogy odajön e egyáltalán. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy mennyire passzolnak össze az emberek, hiszen semmit nem tudtunk a másikról. Persze huszonévesen kellett férjhezmenni, mert amúgy kinézték az embert, és jó, ha az ember addigra 5 srácot megismert, esetleg kettővel lefeküdt. Ezért született annyi rémes házasság, ezért sunnyogtak az emberek, ezért csalták meg egymást.
Óriási mázlink van, hogy ebben a korban élünk, hogy vannak netes társkeresők, hogy utána tudsz nézni valakinek, hogy igazat mond e, hogy anélkül, hogy rászánnál egy hetet, tudod, mire vágyik egy kapcsolatban.
Nehezebb a férfiaknak persze, hiszen már nem viszi rá a szükség a nőket, hogy huszonévesen megházasodjanak, de ezek a házasságok és kapcsolatok jóval tovább boldogok, mint a szüleink kapcsolatai. Lehet, hogy nem tartanak annyi ideig, de bántalmazó, kihasználó, csalfa kapcsolatban már senki sem marad a biztonság kedveért.
Szóval nyugtossan az a tudat, hogy lehet, hogy nehezen jön össze, de a megfelelő lányt fogod megtalálni.
Amúgy a csetelés képességét nem árt elsajátítani,főleg a mi korosztályunkban. Élőben klassz, hogy érdekesnek tudsz tünni, de ennek cseten is mennie kellene. Gyakorolj, vagy ha nem megy áldozz pénzt a telefonhívásokra naponta 2x, hogy a csaj ne felejtsen el.
Az lett volna a cél az ingyenes társkeresőkkel (ró, a reklámok célba juttatása mellett), hogy mindenki találjon magának valakit, persze reálisan a saját szintjén.
Mi lett ebből?
Láthatjuk. A "hejjespasiknak" lett még egy fórum ahol tarolhatnak, a nem annyira helyesek pedig a szokottnál gyorsabban és sűrűbben kerülnek kukába, hiszen a lányok katalógus-szerűen egymás mellett láthatják a képeket.
Ha tudtam volna, hogy ez megint egy nyafogós kérdés lesz, akkor nem írtam volna ide. De az én hülyeségem, éjszaka írtam, nem figyeltem, olyankor kissé dekoncentrált vagyok.
Szegény-szegény kérdező, még a végén meg kell tanulnia chat-elnie, meg úgy általában kommunikálnia, szörnyű, tényleg.
Nem lehetne külön oldalt nyitni az ilyen életképteleneknek, ahol együtt rinyálhatnak és nem kéne úton útfélen beléjük botlani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!