Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólna a barátnőm ehhez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólna a barátnőm ehhez a játékhoz?

Figyelt kérdés

- Bízol bennem?

- Igen.

- Akkor csukd be a szemed.

-és ekkor letapogatnám a melleit és megcsókolnám-

Mit szólna hozzá?

2011. ápr. 24. 13:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Hány éves vagy gyermekem,hogy normális körülmények között nem mered megfogni a melleit?
2011. ápr. 24. 13:49
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
Ez a barátnőd beállítottságától függ. Egyébként jól hangzik, kiderül mennyire bízik benned, biztos valami sokkal komolyabbra gondol először majd, és akkor kiderül hogy csak ennyi, amin lehet nevet egy jót és te is jól szórakoztál. A lényeg, hogy poén legyen az egész :). Amúgy szerintem ezt neked tudnod kéne, hogy hogy reagálna, mi látatlanban max ennyit tudunk hozzátenni :)
2011. ápr. 24. 13:50
 3/13 anonim ***** válasza:
53%

Nem vagyok prűd meg semmi, de azt gondolnám, hogy egy perverz kis szüzike vagy.

Barátom ilyet csinálna, valszeg jól megtépném, ha épp kedvem van ilyesmihez, akkor nem kell kitrükközni, ha meg nem, akkor így se fog menni.

A legtöbb csaj nem igazán szereti, ha csak úgy elkezdik tapizni, akár a pasija, akár nem.

2011. ápr. 24. 14:33
 4/13 anonim ***** válasza:
41%

"A legtöbb csaj nem igazán szereti, ha csak úgy elkezdik tapizni, akár a pasija, akár nem."

Ne haragudj, de én nem nyilatkoznék így mások nevében... Nekem például tetszene egy ilyen "játék", bár a barátom ennél durvább dolgokat is "bevetett" már. Én imádom, ha tapiz, mert jó érezni, hogy még több, mint 3 év után is úgy bejövök neki.

20L

2011. ápr. 24. 14:41
 5/13 anonim ***** válasza:

Jársz vele vagy nem? Hány évesek vagytok?

Ha jártok, és már fogdostad, akkor ok. Ha nem akkor semmiképp, mert egy szép monoklival gazdagodsz. Ugyanez tapizás nélkül már aranyos, egyszerűen csak csókold meg. A kort azért kérdem, mert ha mondjuk még nem csókolózott a lány, akkor nem tenném, hacsak nem 100% hogy tetszel neki. A legtöbb lány nem örülne neki, ha az első csókja úgy történne, hogy egy eddigi haver vagy valaki csak úgy "lekapja". Ha bejössz neki vagy jártok az más tészta. De a mellfogdosást én mindenképp törölném, ha még nem volt köztetek komolyabb dolog (vagy akár petting).

2011. ápr. 24. 17:02
 6/13 anonim válasza:
A csókos nem rossz ötlet egy kellemes randevú végefelé:) Ha pont ugy érzed hogy ott az ideje:D de amugy a mellfogdosás nem a legkedvesebb/romantikusabb dolog..:S annak nem hiszem hogy örül :S hajrá!
2011. ápr. 24. 19:00
 7/13 A kérdező kommentje:
Ő a barátnőm, igen. Már 2 hete.
2011. ápr. 30. 14:12
 8/13 anonim ***** válasza:

Már 2 hete... az kevés melltapihoz úgy hogy ő nem is adott engedélyt. Egy lágy csók még belefér. Mármint behunyja a szemét és egy lassú puha puszi féle csókot adsz a szájára.

Azért lassút, mert ha tetszik neki, akkor belemegy egy mélyebb csókba, ha meg nem, akkor van ideje elhúzni a fejét. A melltapi dedós dolog úgy hogy alig ismer téged.

2 hét után pofon vágtam volna a pasim ha letaperol engem behunyt szemmel.

2011. máj. 1. 14:45
 9/13 anonim ***** válasza:

Én valószínűleg reflexből ütnélek ki. Szerintem a legtöbb nő/lány védi az intim zónáit. És a mell nagyon az. Teszem azt ideges vagy és rászorítasz.... uh.

Okosabb a finom, gyengéd csók, ne tapizd sunyiban. Csukott szemmel amúgy is mindenki elég kiszolgáltatott, ha érzékenyebb lélek buksz egy bizalmi pontot.

2011. máj. 1. 15:02
 10/13 anonim ***** válasza:
how old are you?
2011. máj. 1. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!