Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz, hogy 22 évesen nem tudok csókolózni és sosem volt még barátnőm?
nem tudom,de nem akarok a te sorsodra jutni xd
17/f
Csókolózni mindenki tud. Az csak egy dolog, hogy még nem volt rá alkalmad... :)
Az pedig, hogy gáz-e, nem akarom eldönteni, megteszik ezt mások helyettem... :)))
26L
ma 19:43
persze, hogy én vagyok a hibás
a nők szentek, angyalok, csak éppen esélyt sem adnak az ismerkednésre
Ez nem verseny! És csókolózás és csókolózás között is nagy különbség van. Majd most jönnek a lehurrogások, de én már 30 éves voltam, amikor úgy csókolóztam egy nővel, hogy az mindkettőnknek jó volt. Olyan sincs, hogy valaki jó a szexben, hiszen minden nőnek más kell, más a jó. A csókolózás ugyanilyen. Mindenki másképp szereti. Lehet, hogy valaki 15 éves "rutinnal" elkezd csókolózni egy új nővel, s a nő megkérdezi: Mi van, most csinálod először?
A megfelelő partnerrel, párral együtt fogod megtanulni a jó csókolózást és a jó szexet.
Nem gáz, még egyszer mondom: ez nem verseny.
ma 19:48
nem is izgatna, ha nem vágynék már nagyon egy normális, kedves, szép barátnőre annyira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!