Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz, hogy 22 évesen nem tudok csókolózni és sosem volt még barátnőm?
ma 21:55
de miért válogatsz ennyire és mi alapján a fiúk között?
szeretném látni, hogy miért utasítotok vissza, a külső lenne ennyire fontos vagy inkább a beszédstílus vagy egyé okok amiért visszautasítotok és nem adtok esélyt sem az ismerkedésre?
ma 22:24
nem vagyok sötét, csak épp aza baj, hogy ti nők nem a logika útján működtök így a párválasztás terén sem
ezért van egy csomó férfi ismerősöm egyedül, hiába szépek, intelligensek és gazdagok
ma 22:36
hát hidd el nem azt, hogy: jó a csöcsöd köll kóla és egyé hasonló szarságokat
1. lépés: mosolyogva megközelítem a kiszemelt lányt, ráköszönök egy egyszerű sziával
2. lépés: elmondom, hogy nagyn aranyosnak találtam és szeretnék vele megismerkedni, ha nincs ellenére
3. lépés: bemutatkozás, ha nyitott a dologra
4. lépés: beszélgetés elkezdése
ma 22:42
változó.
van, aki az elsőnél már mondja, hogy nem ismerked vagy rám se néz és elhajt, mások meg a beszélgetés közben elmondják, hogy van barátjuk vagy lekoptatnak, akár szóban, akár nonverbális jelekből én magam észreveszem, hogy az érdeklődés egyirányú, ilyenkor én lépek le mielőtt nagyon gáz lenne a szitu már
Aki kapásból elküld, lehet, nem híve a random ismerkedéseknek - ami ebben a világban valahol jogos, lássuk be -, szóval nem feltétlenül a te hibád. A kommunikáció közbeni bélelhúzás kiváltó oka vagy az, hogy túl kínosnak, hirtelen jöttnek érzi a szitut a csaj (ami megintcsak nem miattad van) vagy akkor döbben rá, hogy antipatikus vagy számára. A "van barátom" duma csak egy olcsó kifogás, de gondolom erre magadtól is rájöttél (hiszen ha erről lenne szó, eleve nem állt volna le beszélgetni veled).
Már csak egy kérdésem maradt; eddig hány hölgyeménnyel jutottatok el a négyes pontig? Abszurd gondolat, hogy ötvenből mind elküldött. Esetleg a kisugárzásoddal van baj, nem tudom már, nincs ötletem.
ma 23:02
szó szerint nem mind küldött el, de éreztették velem, hogy nem vagyok kívánatos, azon kevesek, akikkel meg beszélgettünk is és esetleg elérhetőséget adott hamar kiderült, hogy csak azért adta meg, hogy kopjak le vagy sajnálatból (ő maga mondta a lányok közül)
Mondom; a kisugárzásod vagy a személyiséged nem megnyerő akkor. Más eshetőség nem létezik. Felvethetném, hogy biztos csúnya vagy, de szerintem abban az esetben előbb lekoptatnának.
Próbálj neten ismerkedni legfeljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!