Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz, hogy 22 évesen nem tudok csókolózni és sosem volt még barátnőm?
19.48-as vagyok.
Tudom, hogy nagyon nehéz, de takarnod kéne azt, hogy nagyon vágysz már egy barátnőre. Hidd el, ezt ki van írva az ember homlokára, s a nők ezt rögtön észreveszik. Ezt nekem egy nő barátom mondta el egyszer. Az olyan pasi, akin látszik, hogy már görcsösen akar, annak sokkal nehezebb párt találnia.
ma 19:56
én már nem tudom hogyan kéne próbálkoznom :/
annyira el vagyok keseredve, hogy gondolkozom prostiban is már, pedig én tényleg azzal a lánnyal akartam elveszteni akivel szeretjük egymást és meg is érdemli, de hát ennyi év után már nem hiszek a csodákban, eddig is annyi éve vártam már hiába, reméltem, de minek!
Megint én vagyok.
Mi lenne, ha nem barátnőben, tartós kapcsolatban gondolkodnál, hanem egyszerűen csak elkezdenél csajozgatni?
Mert most nyilvánvalóan keveredik benned a szex és a komoly barátnő utáni vágy. Éld ki magad, legyél erős és bátor, és valamelyik kalandból hátha kinő egy barátnő.
ma 20:12
nem is kívánok senkinek sem ilyen kínszenvedést
Megint én...
Ne add fel! Ha úgy látod jónak, menj el prostihoz.
Regisztrálj társkereső oldalakra, randizgass minél több csajjal. Csak ne búslakodj! Azt rögtön észreveszik a nők.
ma 20:43
igyekszem nem feladni, de az idő múlásával és a kudarcok felgyülemlésével egyre nehezebb :/
Megint én...
Idd le magad, aztán láss hozzá a "melóhoz"! Mozdulj ki, ismerkedj, csajozgass, prostizz...
No jó, hát akkor valami itt nem működik...
Állj a tükör elé, és bármi történt is eddig bármelyik lánnyal, ismételd el, hogy nincs múlt, nincs rám hatással, nem számít mi történt! Kezdj el bízni önmagadban, mert csalódott vagy és félsz a visszautasítástól, azért nem jön össze. :)
Nekem sincs barátom, nem is hiszem, hogy lesz mostanában, mert sajnos én is válogatós vagyok... de nem csinálok belőle nagy ügyet, mondjuk jó lenne, ha nem én lennék az egyetlen a baráti társaságban aki egyedül van, de ezeken túl tudja magát tenni az embert.
Te egy ember életét élheted, és csak egy ember problémáit oldhatod meg a sajátodat ;)! és ha ez egy feladat akkor challange accepted ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!