Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gáz, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz, hogy 22 évesen nem tudok csókolózni és sosem volt még barátnőm?

Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 19:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

19.48-as vagyok.

Tudom, hogy nagyon nehéz, de takarnod kéne azt, hogy nagyon vágysz már egy barátnőre. Hidd el, ezt ki van írva az ember homlokára, s a nők ezt rögtön észreveszik. Ezt nekem egy nő barátom mondta el egyszer. Az olyan pasi, akin látszik, hogy már görcsösen akar, annak sokkal nehezebb párt találnia.

2011. nov. 4. 19:56
 12/33 A kérdező kommentje:

ma 19:56

én már nem tudom hogyan kéne próbálkoznom :/

annyira el vagyok keseredve, hogy gondolkozom prostiban is már, pedig én tényleg azzal a lánnyal akartam elveszteni akivel szeretjük egymást és meg is érdemli, de hát ennyi év után már nem hiszek a csodákban, eddig is annyi éve vártam már hiába, reméltem, de minek!

2011. nov. 4. 20:00
 13/33 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok.

Mi lenne, ha nem barátnőben, tartós kapcsolatban gondolkodnál, hanem egyszerűen csak elkezdenél csajozgatni?

Mert most nyilvánvalóan keveredik benned a szex és a komoly barátnő utáni vágy. Éld ki magad, legyél erős és bátor, és valamelyik kalandból hátha kinő egy barátnő.

2011. nov. 4. 20:08
 14/33 anonim ***** válasza:
47%
Nem lennék a helyedbe
2011. nov. 4. 20:12
 15/33 A kérdező kommentje:

ma 20:12

nem is kívánok senkinek sem ilyen kínszenvedést

2011. nov. 4. 20:31
 16/33 anonim ***** válasza:

Megint én...

Ne add fel! Ha úgy látod jónak, menj el prostihoz.

Regisztrálj társkereső oldalakra, randizgass minél több csajjal. Csak ne búslakodj! Azt rögtön észreveszik a nők.

2011. nov. 4. 20:43
 17/33 A kérdező kommentje:

ma 20:43

igyekszem nem feladni, de az idő múlásával és a kudarcok felgyülemlésével egyre nehezebb :/

2011. nov. 4. 20:54
 18/33 anonim ***** válasza:

Megint én...

Idd le magad, aztán láss hozzá a "melóhoz"! Mozdulj ki, ismerkedj, csajozgass, prostizz...

2011. nov. 4. 20:58
 19/33 mus musculus ***** válasza:
Vajon miért nem adnak esélyt? Talán mert ugyanúgy közelítesz mind felé. Hiába alkalmazod mindig ugyanazt a szar módszert, az századjára is szar marad, ezt kéne megértened.
2011. nov. 4. 21:12
 20/33 anonim ***** válasza:

No jó, hát akkor valami itt nem működik...

Állj a tükör elé, és bármi történt is eddig bármelyik lánnyal, ismételd el, hogy nincs múlt, nincs rám hatással, nem számít mi történt! Kezdj el bízni önmagadban, mert csalódott vagy és félsz a visszautasítástól, azért nem jön össze. :)

Nekem sincs barátom, nem is hiszem, hogy lesz mostanában, mert sajnos én is válogatós vagyok... de nem csinálok belőle nagy ügyet, mondjuk jó lenne, ha nem én lennék az egyetlen a baráti társaságban aki egyedül van, de ezeken túl tudja magát tenni az embert.

Te egy ember életét élheted, és csak egy ember problémáit oldhatod meg a sajátodat ;)! és ha ez egy feladat akkor challange accepted ;)

2011. nov. 4. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!