Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van, ha nekem már nincs kedvem ehhez a játékhoz?
Sziasztok!
Én egy 23 éves férfi vagyok. Mostanában sajnos van rá időm, így mélyen elgondolkoztam. Tudjátok rájöttem, hogy valószínűleg sohasem lesz barátnőm. Hogy miért? Mert elfajult a világ.
Tisztában vagyok a nemi szerepekkel. A férfi kezdeményez, megpróbálja meggyőzni a nőt, hogy ő a legjobb választás, rá van szüksége. Viszont az internetnek hála minden tönkrement.
A férfiak minden jó csajra írogatnak, a csajok meg csak válogatnak. Az internet segítségével akkora választék lett a nők számára, hogy egyszerű en nem lehet nekik megfelelni. Az emberek már nem tisztelik és értékelik egymást, nem kíváncsiak, csak adatlapok vagyunk. Azt tapasztalom, hogy ha megismerek egy lányt személyesen, és ráírok facebook-on, le vagyok sz@rva. Személyesen tök jól elbeszélgetünk és ennyi volt. Évek óta ez megy és nem tudok összeszedni senkit, holott nem nézek ki annyira rosszul és nem vagyok egy vesztes sem, férfi természetem van. Azt hiszem én ezt már nem tudom tovább csinálni. Hiszek az igaz szerelemben, de mikor megismerek egy lányt és érzem hogy hú mennyire egy hullámhosszon vagyunk és ő is, ez csak addig tart. Aztán el vagyok felejtve. Én nem tudok már részt venni ebben a játékban. Nekem nincs kedvem versengeni. Nem vagyok egy Adonisz és ezért már soha nem lesz barátnőm? Azon kevesek közé tartozom, akik nem csak szexpartnert keresnek, hanem szerelmet! És 2010 óta nem találok. Most biztos sokan azt készülnek írni, hogy ne aggódj majd eljön a megfelelő, aki olyan mint Te és érdekelni fogod stb stb. Nem, ez sajnos nem jön el. Egyedül fogok meghalni?
Elfajult világ, de benne nem minden ember.
Csak legyél türelmes és élet majd ad lehetőséget.
Miért hiszitek azt, hogy nőként könnyebb??? Egyrészt, ha nem vagy pláza cica, nem tart nőnek a férfiak nagy része! Ugyanúgy katalógusképek vagyunk és a szebbet, hosszabb hajút, hosszabb combút választják! Ja, hogy én nem csalnám meg és esetleg főznék neki egy húslevest, ha beteg? Pff... A haverokat nem ez érdekli, előttük villogni kell!
Arról nem is beszélve, hogy hány férfi hazudik szerelmet, amíg megkapja a szexet, aztán egy viszlátra se méltat! Aztán még én vagyok a ribi, mert x pasival lefeküdtem... Bocs, mondhattam volna, hogy majd a nászéjszakán, csak akkor szűzen halok meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!