Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy a leszbikusok között több az elhízott? Ha igen, miért van ez így? Ti hogy viszonyultok ehhez?
Érdekes, mert én is nagyobb arányban futok össze molett leszbikusokkal.
Illetve engem ők találnak meg leginkább.
Most ebből egyáltalán nem vonok olyan következtetést, hogy többen vannak, de mintha kevésbé szégyellnék vagy nem tudom:D
De kivétel nélkül, akikkel találkoztam mind szeretetéhes volt, lehet ezért is kerül velük hamarabb kapcsolatba az ember vagy ilyesmi.
: )
Nem mintha én egyetértenék a "kövérezéssel" , de a kedvencem az, amikor valaki úgy védi a moletteket, hogy közben "leanorexiásozza" a vékonyakat.
És ő mindemellett toleránsnak gondolja magát:D
Zsákutca.
Kedves kérdező, az teljesen hülyeség, hogy többen vagyunk "elhízottak", mint véknyak. Vagyunk páran, és igen a teltebb nők többsége fiús is. Én személy szerint nem vagyok fiús. Túlsúlyos vagyok ez igaz, bár nem folyok széjjel.. világos barna középhosszú hajam van, és átlagosan Nőként öltözködök. Szóba került az igénytelenség is, azért ne általánosítsunk, kérem... ;)
Kérdező. Hogy kellene viszonyulni ehhez? Mire gondolsz ezalatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!