Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van olyan szomorú történetetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan szomorú történetetek h pl beleszerettetek egy lányba nem viszonozta vagy ehhez hasonlók?

Figyelt kérdés

Akinek valami ilyesmi története van az leírhatná..

(a kérdés CSAK lányoknak szól)

2015. nov. 6. 14:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem. Azelőtt sosem szeretek bele egy lányba, hogy tudnám hogy ő akar-e valamit tőlem. Az első dolgom ha megtetszik egy lány, hogy minél hamarabb kiderítem hogy ő is akar-e valamit tőlem.
2015. nov. 6. 14:39
 2/10 anonim ***** válasza:

Van egy barátnőm akit 13 évesen ismertem meg, 14 évesen bevallottam hogy szeretem, persze nem viszonozta, sőt, pont akkor bevallotta egy fiú o.társunknak hogy szereti. Rengeteg sírás, szenvedés...4 évig tartott, aztán elmúlt mindenféle érzés amint iránta tápláltam. Utána másfél évig nem beszéltünk, aztán rá írtam...mondtam hogy találkozzunk. Kíváncsi voltam milyen Nő lett belőle. Eljött a találkozó napja, és Én nagyott csalódtam benne. 19 évesen még mindig gyerekded lelke mutatkozott meg. Azt sem tudom miért szerettem bele, nem láttam semmi különlegeset benne se külsőleg, se belsőleg. Igaz 13 évesen hormonbomba voltam, tinikori szerelem...

De szerelmes voltam, az igaz, és azóta nem éreztem ilyet.

Jó lenne újra szeretni, csak így érettebb fejjel ez már nehezebb feladat.

Amúgy még mindig beszélünk, csak ez már nem olyan, mint régen.

20L

2015. nov. 6. 14:41
 3/10 anonim ***** válasza:

Volt persze! Kinek nincs?

16-17 éves korom táján naivan próbálkoztam egy lánynál, aki tényleg nagyon tetszett. Hónapokig igyekeztem közelebb kerülni hozzá, majd mikor kiderült számára, hogy nem barátkozni szeretnék, úgy nézett rám, mint a véres rongyra.

Eljött az egyetem, ott meg úgy jöttem össze elsőre egy lánnyal, hogy gyakorlatilag minden ment magától, semmivel sem kellett "trükközni".

Ha egy kapcsolat nem indul be (tök mindegy hogy milyen neművel) egy-két hónap alatt, kár a további energiáért. Lépni kell, mert annyi a lehetőség.

2015. nov. 6. 17:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Úgy 6 éve egy céges buli után komoly beszélgetés folytatódott 3 üveg borral. Majd történt ez meg az egy férjes nővel. Aztán én persze beleszerettem. Jó a külső, a belső is nekem való és persze a szex is jó volt. Maga a tökéletesség. Rá pár hónapra annak ellenére hogy megbeszéltük hogy nem, kikívánkozott belőlem már. Egy szál rózsát és egy levelet hagytam neki. Vallottam. Persze filózott, de elutasított.

Rengeteget vergődtem, kiléptem onnan,mert nem bírtam nézni ahogy a férje jön érte stb.

Mára már kihevertem.

2015. nov. 6. 20:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Sajnos en is hasonlo cipoben jarok. Bar en nem no, hanem ferfi vagyok. Melegkent egy sracba szerettem bele elso latasra, es rohadt bonyolultta valt minden. Szerintem meleg, csak elfolytja, de mar beleorulok a szituacioba. Eleg szanalmas vagyok, sosem volt velem olyan, hogy egy "heteroba" essek bele. Baratok lettunk miuzmtan vallottam neki, hogy meleg vagyok, majd mikor azt is, hogy bele vagyok esve, kozolte hogy baratok vagyunk csak, onnantol hol o hol en kerulgettuk egymast, keresett, majd mintha megijedt volna ismet kerult, hol en sertodtem meg, hol o. Amikor veszni latott, keresett, amikor veszni lattam kerestem. Hiaba probaltam beszelni vele es tisztazni a helyzetet, hogy legalabb baratok maradhassunk, mintha az arra utalo mondatokat nem hallotta, az "arra" utalo sorokat nem olvasta volna. Megprobaltam, de nem lehetett vele egyrol a kettore jutni, pedig sosem nyomultam ra vagy hasonlo. Egy eve tart es nem tudok tullendulni ezen, bar most vegleg megszakitottam vele minden kapcsolatot, o nyilvan nem tudja min megyek keresztul, mert nem uldozom a szerelmemmel es a banatommal es nem is fogom, bar eleve nem adott lehetoseget a tisztessges eljarasra, hogy megbeszeljuk. Igy egy szamomra emberileg is fontos embert vesztettem el, de a viselkedesebol itelve lehet felreismertem. Sajnos nehezen viselem az ekmulast, bucsut, igy nem eleg a remenytelen szerelem okozta fajdalom, meg egy "barat" elvesztese is kinoz.
2015. nov. 7. 16:51
 6/10 anonim ***** válasza:

A gimnáziumban tetszett meg egy lány.4 évvel idősebb nálam.Ez volt 2008-ban.Nagyon szerelmes voltam belé.Sajnos nem jött össze...Zavarban voltam előtte,bénáztam.Aztán,hogy vigasztalódjak összejöttem direkt a volt barátjával.Tudom beteges megoldás,de akkor kifejezetten jól esett,mert így valahogy közelebb éreztem magam hozzá.

A mainapig nem tudtam elfelejteni őt...

2015. nov. 7. 22:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Én idén nyáron szerettem bele egy lányba, utána találkozgattunk, összejöttünk, de rá egy hétre dobott azzal a mondtattal hogy őt idézzem "te ugy se akarsz tőlem úgy semmit..semmi olyat"..és elsétált.
2015. nov. 8. 21:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó: Ezt hogy értette?
2015. nov. 9. 17:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Ugy hogy gyakran mondogatta higy aludjak ott nála es este csinálunk majd "ezt-azt" én meg mondtam neki hogy nem.

És gondolom erre mondta hogy én ugy se akarok tőle semmi olyat..

És ebből én azt vettem le hogy amiért egy hét után nem bujtam vele ágyba lekoptatott..

#7 válaszolo voltam

2015. nov. 10. 08:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Oh...:/

1 hét után én sem feküdnèk le valakivel, ha ezt kérnè, én koptatnàm le őt -.-

2015. nov. 10. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!