Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan szomorú történetetek h pl beleszerettetek egy lányba nem viszonozta vagy ehhez hasonlók?
Akinek valami ilyesmi története van az leírhatná..
(a kérdés CSAK lányoknak szól)
Van egy barátnőm akit 13 évesen ismertem meg, 14 évesen bevallottam hogy szeretem, persze nem viszonozta, sőt, pont akkor bevallotta egy fiú o.társunknak hogy szereti. Rengeteg sírás, szenvedés...4 évig tartott, aztán elmúlt mindenféle érzés amint iránta tápláltam. Utána másfél évig nem beszéltünk, aztán rá írtam...mondtam hogy találkozzunk. Kíváncsi voltam milyen Nő lett belőle. Eljött a találkozó napja, és Én nagyott csalódtam benne. 19 évesen még mindig gyerekded lelke mutatkozott meg. Azt sem tudom miért szerettem bele, nem láttam semmi különlegeset benne se külsőleg, se belsőleg. Igaz 13 évesen hormonbomba voltam, tinikori szerelem...
De szerelmes voltam, az igaz, és azóta nem éreztem ilyet.
Jó lenne újra szeretni, csak így érettebb fejjel ez már nehezebb feladat.
Amúgy még mindig beszélünk, csak ez már nem olyan, mint régen.
20L
Volt persze! Kinek nincs?
16-17 éves korom táján naivan próbálkoztam egy lánynál, aki tényleg nagyon tetszett. Hónapokig igyekeztem közelebb kerülni hozzá, majd mikor kiderült számára, hogy nem barátkozni szeretnék, úgy nézett rám, mint a véres rongyra.
Eljött az egyetem, ott meg úgy jöttem össze elsőre egy lánnyal, hogy gyakorlatilag minden ment magától, semmivel sem kellett "trükközni".
Ha egy kapcsolat nem indul be (tök mindegy hogy milyen neművel) egy-két hónap alatt, kár a további energiáért. Lépni kell, mert annyi a lehetőség.
Úgy 6 éve egy céges buli után komoly beszélgetés folytatódott 3 üveg borral. Majd történt ez meg az egy férjes nővel. Aztán én persze beleszerettem. Jó a külső, a belső is nekem való és persze a szex is jó volt. Maga a tökéletesség. Rá pár hónapra annak ellenére hogy megbeszéltük hogy nem, kikívánkozott belőlem már. Egy szál rózsát és egy levelet hagytam neki. Vallottam. Persze filózott, de elutasított.
Rengeteget vergődtem, kiléptem onnan,mert nem bírtam nézni ahogy a férje jön érte stb.
Mára már kihevertem.
A gimnáziumban tetszett meg egy lány.4 évvel idősebb nálam.Ez volt 2008-ban.Nagyon szerelmes voltam belé.Sajnos nem jött össze...Zavarban voltam előtte,bénáztam.Aztán,hogy vigasztalódjak összejöttem direkt a volt barátjával.Tudom beteges megoldás,de akkor kifejezetten jól esett,mert így valahogy közelebb éreztem magam hozzá.
A mainapig nem tudtam elfelejteni őt...
Ugy hogy gyakran mondogatta higy aludjak ott nála es este csinálunk majd "ezt-azt" én meg mondtam neki hogy nem.
És gondolom erre mondta hogy én ugy se akarok tőle semmi olyat..
És ebből én azt vettem le hogy amiért egy hét után nem bujtam vele ágyba lekoptatott..
#7 válaszolo voltam
Oh...:/
1 hét után én sem feküdnèk le valakivel, ha ezt kérnè, én koptatnàm le őt -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!