Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megtettem, de most mardos a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtettem, de most mardos a bűntudat, és nagyon magam alatt vagyok. Normális ez így?

Figyelt kérdés

3 napja feltettem egy kérdést, hogy ciki lenne-e csak orál miatt elmenni örömlányhoz.

(Bővebben: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Most erőt vettem magamon, és elmentem egyhez, csak orálra, szigorúan csak gumival, máshogy be sem vállaltam volna.

Két probléma van viszont:

- Nem sikerült teljesen megkeményedni, mert rettenetesen izgultam ott a helyszínen, és folyton a nemi betegségeken pörgött az agyam (pedig orvosi papírok rendben voltak, nála volt, megmutatta), meg hogy ez egy új helyzet, meg minden...

- Elég snassznak éreztem, bár nem sikerült teljesen ellazulni, mert nagyon feszült voltam végig, mint az előbb is írtam. Olyan érzésem volt, hogy ha emiatt sírtam eddig, akkor kár volt ezért eljönni, mert nem nagy szám.

Nyalást nem merném bevállalni örömlánynál sajnos, végiggondoltam, és nem visz rá a lélek. Lehet bennem van a hiba, de nem. Ezen is sokat agyaltam, hogy belevágjak-e.

Most viszont hatalmas bűntudatom van miatta, és... mondhatni jelenleg úgy érzem még kevesebb önbizalmam a nőkkel kapcsolatban. Azon kattogok, hogy mi van, ha oda kerül a sor egy nővel, hogy orál, és megint becsődöl a műszer? :( :(

Nem értem saját magam... vágytam rá, de most meg szinte kissé félek tőle. Normális ez?

Komoly válaszokat kérnék, mert ha nem is tudhatjátok átérezni milyen ez, annyit mondok: nagyon depi hangulatom lett tőle most. :(

28/F

2017. ápr. 5. 21:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#10, miért hiteltelen? Ha a rendőr elkéri a papírt, és nem tudja bemutatni, akkor bünti lesz, és be is vihetik. Miért ne tartaná magánál?!

Kérdező, az lett volna a csoda, ha nem így történik. A legtöbb fiú elsőre annyira ideges, hogy föl se áll a farka. Ez csak azt mutatja, hogy vannak érzelmeid, nem vagy primitív ösztönlény. Hasonló helyzetben megismétlődhet, de ha szerető partnerrel vagy, az teljesen más.

Ne legyen bűntudatod, lépj túl rajta, és sose dicsekedj vele, de a tanulságot jegyezd meg: a qurvákhoz ne járj, nem neked való.

2017. ápr. 6. 09:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Nagyon sok lány orálozza a pasiját ha szerelmes :O
2017. ápr. 10. 22:04
 13/13 anonim ***** válasza:

"3000 volt gumival, anélkül 5 lett volna"

Hát nem csodálom, hogy nem nyaltad ki, viszont az a prosti amelyik bevállalja gumi nélkül is az messziről kerülendő, minden tekintetben!

Jól értem egy útszélihez mentél? Te barátom tényleg elég gyík vagy. www.rosszlanyok.hu vagy www.beszamolok.hu és onnan kellett volna válogatni valami szobás csajt, aki nem vállalja gumi nélkül semmilyen felárért.

2017. jún. 27. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!