Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először térdeltem pasi elé oralhoz. Megalázónak tartottam. Most megtettem mert fontos nekem. Mikor letérdeltem lehajolt és megcsókolt. Ez kb azt jelenti h köszönöm hogy megtetted?
Szerintem nagyon szép gesztus a fiútól. Most tanultam valamit.
Azért izgató is volt, ugye?
Szerintem ez egy olyan dolog ami egy kicsit szerepjáték, azoknak való akik szeretik, átélik, élvezik.
Onnantól fogva megalázó, hogy te így érzed. Kedvem se lenne hozzá olyannal akinek ez egyébként nem férne bele, de megalázza magát miattam.
Megcsókolt, talán látta rajtad, hogy ez neked kínos és ezen akart enyhíteni. Talán meg akarta köszönni, hát az is lehet.
Azt mondom tedd meg amit szeretnél, ne tedd amit ne szeretnél, de ne úgy hogy utólag kelljen rágódni rajta.
Én fordított esetben, ha egy nő állva vagy pucsítva tenné szét a lábait, hogy nyaljak be úgy neki, simán élvezném a helyzetet. És hiába térdelek én, attól még nem aláz, hanem fizikailag épp olyan testhelyzetben vagyunk.
Máskor meg egész máshogy. A lényeg az élvezeti része a dolognak...
Sőt, szerintem a legtöbb nő sem érzi magát kellemetlenül térdelve, a szájában a pasival.
Az a csók jelentheti azt is, hogy nagyon ügyes voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!