Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nős férfitársaim hányszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfitársaim hányszor csaktátok meg a feleségeteket? Volt e bűntudat?

Figyelt kérdés
2016. nov. 19. 21:29
 1/9 A kérdező kommentje:
CSALTÁTOK mellé ütöttem
2016. nov. 19. 21:31
 2/9 anonim ***** válasza:
60%

Az ex feleségemet jópárszor, nem is számoltam már. Bűntudat az elején volt, aztán már nem, azért mert nem volt hajlandó a szexben semmire amit szerettem volna.

A mostani feleségemet soha nem csaltam meg és nem is fogom, mert bevállalós, és perverz :D

Szerintem sok nő nincs tudatában h a megcsalás az kb analóg a prűd/gátlásos/lusta hozzáálláshoz a szexhez. Lehet itt erkölccsel meg ilyenekkel példálózni, de miért a férfi embert szivatják, és ítélik örök kielégületlenségre, amikor a nő a defektes? Talán az én hibám h a szexuális kultúra hiánya és a prűd neveltetés miatt 100ból 1 nő jó az ágyban? A maradék 99 meg próbálja elhitetni veled h ő is az, aztán rájössz h csak az anyagi/családi biztonságra meg gyerekre hajtanak?

2016. nov. 19. 21:41
 3/9 anonim ***** válasza:
63%

Nem megcsaljuk az asszonyt ...

Megkíméljük !!

35 vagyok , imádom , szeretem a feleségem!

Közel 20 éve vagyunk együtt .

Többször megbuktam..

Marcangol a lelkiismeret de nem bírok a véremmel .

2016. nov. 19. 21:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
sosem csaltam meg, mégis elhagyott...
2016. nov. 19. 22:49
 5/9 anonim ***** válasza:
44%
Csúnya ezt mondani, de igaz. Amiről nem tud, nem fáj neki. Én imádom, soha nem szeretnék nála jobbat, de férfiak vagyunk. Megyünk a szerszám után, s néha megesik, hogy egy numera beesik. Ami természetesen teljesen jelentéktelen a jövő szempontjából. Csak akkor, ott, engedünk az élvezeteknek. Szerintem a nők sincsenek sokkal másképp, de ez nem is baj. Aki azt hiszi, hogy 50 évig házasok lesznek, és soha semmit nem csinál egyik fél sem, túl naív...
2016. nov. 23. 22:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha szereti s tiszteli a párját mért kéne félre b....ni?!
2016. nov. 23. 23:13
 7/9 anonim ***** válasza:
2 válaszolóval teljesen egyetértek nő létemre!!
2016. nov. 23. 23:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Detto mint a 3. válaszoló! 18 éve vagyunk együtt, még most is nagyon szeretem de csomó botlásom volt, főleg az elején, pedig akkor még swingereztünk is! Sosem hajtottam, de ha valami összejött kihasználtam. Most, a korom előrehaladtával, már nem jön olyan könnyen össze :) így jobban elülök a seggemen.
2016. nov. 24. 06:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Belénk van kódolva! Menj a farkad után!
2016. nov. 24. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!