Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, leírnátok az első élményetek fiúval? Akinek volt utána bűntudat annak mennyi idő után múlt el?
E kérdést a Biblia Apostolok cselekedete szekció magyaráza meg,hol ki megtért azt megszálta a szentlélek
Ez nem mást jelent,hogy azon emberek kik írták a bibliát csak Urunk szavát tolmácsolták a világnak.
Éjjel találkoztunk a szabadban, sötétben. Neki is nekem is ez volt az első meleg kaland. Kérdeztem mi legyen, erre azt mondta ő akarja kezdeni. Mondtam ok. Letérdelt, lehúzta a rövid nadrágom és a gatyám is, majdpedig már be is kapta. Nagyon jó érzés volt, de megpróbáltam tűrtőztetni magam, ami kb. 5-6 percig sikerült is. Az első pár lövés után nem bírta nyelni, a földre ment.
Utána én jöttem. Nagyobb volt neki és fitymás. És elég sokáig bírta, vagy 20 percig furulyáztam. Keser-édes íze volt, mind lenyeltem. Sajnos azóta nem találkoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!