Volt már veletek úgy, hogy csináltatok valamit ami elsőre jó ötletnek tűnt, de csak rosszabb lett tőle?
Figyelt kérdés
Hogyan bírkóztatok meg a bűntudattal?2016. ápr. 22. 13:07
1/5 anonim válasza:
Ezért kell gondolkozni mielőtt teszel valamit.
Tök csábító felvenni 5 milla hitelt kocsira,csak aztán mikor fizetni kell már nem gondolhatod át újra..
Először gondold át amit teszel,hosszútávra,sok oldalról megnézve és aztán cselekedj.
Utólag pedig semmit nem tudsz,felejtsd el.
2/5 anonim válasza:
Hehehe,vicces én mindig mindenben így járok,az ilyenre mondják mindig, hogy tök lúzer!
Én felvállallom ez van!
3/5 anonim válasza:
Nem vagy te lúzer ketteske, csak lusta.
És tojsz arra nagyívben, hogy a terveidet papíron levezesd, napokig írkálva a pro és kontra érveket és a kovetkezményeket rövid és hosszú távra.
Hanem zsákbamacska módjára belefogsz megfontolatlanul, és a buktatók nem a tervezgetéskor ütköznek ki, hanem akkor, mikor már nyakig benne vagy.
4/5 anonim válasza:
Ó, hát vicces eseteim vannak csak :D
5/5 A kérdező kommentje:
Itt nem 5 milla hitelről van szó,inkább erkölcsi dologról...és úgy érzem megbántam. Esküszöm nem akartam vele rosszat,mégis balul sült el...most meg emésztem magam miatta :(
2016. ápr. 24. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!