Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gáz?
Már lassan 1 hónapja ugyan azt álmodom.
Egyik jó fiú barátommal nálluk vagyunk,én pólóba és bugyiba ő csak boxerba(kék kockás boxer,rajtam meg rózsaszín tanga van elöl egy masnival)filmet nézünk,én elkezdem csókólgatni a nyakát,ő fel szisszen mert érlvezi. Erre ő azt kérdezi,hogy nem szeretném nezni a filmet? Én azt felelem,hogy szivesebben nézlek téged. Erre ő csak nézel? Én azt felelem ,hogy mit csináljak ha nem nézhetlek?! Ő erre mélyebb hangon azt válszolja csókól és ölelj. Én ekkor magamra húzom es hevesen csókólózunk majd simogatjuk közbe egymást. Aztán a bugyimba nyúl,majd egyre lentebb halad a csókjaival miközben lágyan kényezteti a csiklómat,aztán a nyelvével is rákezd. Majd hirtelen kép válltás és ekkor már én elégitem ki őt a számmal illetve a kezemmel. Nagy élvezetek és utánna egymás karjaiban alszunk el.
Szerintetek ez normális? Mi bajom lehet?
A való életben egyépként mind a ketten szüzek vagyunk és nem pettingeltunk soha és ilyen erotikusabb simogatások se voltak még.
Ő 18 én 19.
19/l kérlek ne kövezzetek meg ha valami mentális vagy egyéb probléma/betegség áll emögött. Csak kissé már fura ,hogy minden apró részlet és szó,árnyék,szuszogás,hang ugyan az.
Velem van a baj? Mit tegyek?
Szerintem mindenki tudja,hogy vannak azok a dolgok/vágyak aminek a beteljesülésére várunk. Várunk és várunk de nem történik meg. Aztán jön a csalódás. De néha vannak olyan szerencsések akiknek beteljesül vágyuk. Hát én is a szerencsések közé tartozom,ha úgyvesszük.
Szóval álmom beteljesülni látszik. Anya vett egy rózsaszin tangát nekem,persze elöl masnisat. (De nem tud az álmomról)
Az említett fiú áthívott magához filmezni,de előtte küldött egy képet mert új nadrágot vett. A képen nincs rajta póló és látszik a boxere. Kék kockás boxer.
Eddig minden klappol. Majd a többi később eldől.❤
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!