Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, titeket onzana egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, titeket onzana egy cuckold kapcsolat ha a parotok felhozna?

Figyelt kérdés
Ha igen, indkold meg miert es a korodat is ird meg.

ma 08:44
A kérdező szavazást indított:
Igen izgat.
Nem, soha
Volt mar és elveztem
Volt már de nem tetszett
24 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
41%

Igen

24/F

ma 08:44
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Igen, csak nem hozza fel 44 ferfi
ma 08:48
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
Igen . Mi el is kezdtük.
ma 08:49
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

Igen. Feleségem hozta fel és mi csináljuk. 1 fix sráccal szokott nem túl gyakran néhány hetente.

Azért izgat mert az az érzelmi hullámvasút amit ez ad, van benne kis féltékenység kis megalázottság, de közben baromi izgató az nagykn intenzív érzés tud lenni.

Ő is szereti mert ez egy kis változatosság, élvezi a szexuális szabadságot.

Közben ad egy olyan büszkeséget, hogy olyan jó nő a feleségem, hogy másnak is bejön és mégis az én feleségem.

Korunk 33.

ma 08:52
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

Nem, én max segítenék a cuckold pasasnak, ha tetszik a nője...

A saját páromat nem osztanám meg.

ma 08:58
 6/13 anonim ***** válasza:
13%

Amilyen gusztustalan véleménnyel vagyok róla az itteni hülyék miatt, még lehet szakító ok is lenne.

Kevés beteg fétis van amit, amúgy utálok, de az itteni túltolt hülyeségek miatt ezt is nagyon elítéltem és lenézem. Régen semmi bajom nem lett volna vele, de mára ez sajnos így alakult ki az itteniek miatt. Pedig nagyon extrém dolgokat is éltem meg és nyitottan állok hozzájuk, viszont van pár fétis amitől már herótom van.

ma 09:03
 7/13 anonim ***** válasza:
81%

Engem izgatna igen.

30F

ma 09:04
 8/13 anonim ***** válasza:
50%
Cuckold nem. hotwife nagyon is!!!
ma 10:35
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Úgy pasznám ki hogy a lába nem érné a földet
ma 10:46
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem vonzana. 2 évtized után már feldobná a kapcsolatunkat egy ilyen kaland. Tetszik, ha a feleségemet más is vonzónak találja, én meg még biszex is vagyok, szóval utána az orális takarítást is vállalnám (vagy közben mindkettő orális kényeztetését).
ma 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!