Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan hoztátok vagy hoznátok fel a pettinget, esetleg a szexet az első alkalommal? Mennyi idő után lenne érdemes felhozni az első komoly kapcsolatban, miközben eddig még nem volt semmi szexuális dologban részem? 21/f
Figyelt kérdés
#gumi #szex #védekezés #első alkalom #szexualitás #szerelem #párkapcsolat #heteroszexualitás #koton #òvszer
2018. ápr. 18. 16:21
2/10 anonim válasza:
Ezt nem kell felhozni..megy az magától, ha nem szeretné nem fogja engedni
3/10 anonim válasza:
Jönni fog magától ha megérett a dolog,de csókolózás közben elindul a kezed és meglátod hogy reagál
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem szeretnék puhatolózni, mert kínos lenne, ha csók közben azt mondaná, hogy például ne menjen lentebb a kezem a fenekére. Ő 19/l
2018. ápr. 18. 16:32
6/10 anonim válasza:
Egész addig ne, amíg úgy érzed akármilyen visszautasítás után, hogy "mert kínos lenne". Majd alakul, de úgy alakuljon, hogy ne legyen kínos és tényleg mindent őszintén meg tudjatok beszélni.
7/10 A kérdező kommentje:
A beszélgetéssel nincs gond, mindent megosztunk egymással, viszont ez még témailag is sok lenne neki szerintem. 3 hónapja vagyunk együtt.
2018. ápr. 18. 16:46
8/10 anonim válasza:
3 hónap? Akkor meg igenis, nyúljál csak oda, magadtól.
9/10 anonim válasza:
Én lány vagyok,de ha csókolóztok nyúljál a cicijéhez,először csak ruhán keresztül, ha nem veszi el a kezed akkor nyúlj be nyugodtan a ruhája alá.Majd meglátod hogy tetszeni fog neki és akár haladhatsz lefelé is.Hajrá!
10/10 anonim válasza:
Nálunk mind a ketten szüzek voltunk és két hónap után lett meg. Én is úgy csináltam anno mint ahogy itt többen is leírták, hogy csók közben először megfogtam a cicijét,néztem hogy elveszi-e vagy sem. Aztán lehet így apránként továbbmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!