Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gáz?
Már lassan 1 hónapja ugyan azt álmodom.
Egyik jó fiú barátommal nálluk vagyunk,én pólóba és bugyiba ő csak boxerba(kék kockás boxer,rajtam meg rózsaszín tanga van elöl egy masnival)filmet nézünk,én elkezdem csókólgatni a nyakát,ő fel szisszen mert érlvezi. Erre ő azt kérdezi,hogy nem szeretném nezni a filmet? Én azt felelem,hogy szivesebben nézlek téged. Erre ő csak nézel? Én azt felelem ,hogy mit csináljak ha nem nézhetlek?! Ő erre mélyebb hangon azt válszolja csókól és ölelj. Én ekkor magamra húzom es hevesen csókólózunk majd simogatjuk közbe egymást. Aztán a bugyimba nyúl,majd egyre lentebb halad a csókjaival miközben lágyan kényezteti a csiklómat,aztán a nyelvével is rákezd. Majd hirtelen kép válltás és ekkor már én elégitem ki őt a számmal illetve a kezemmel. Nagy élvezetek és utánna egymás karjaiban alszunk el.
Szerintetek ez normális? Mi bajom lehet?
A való életben egyépként mind a ketten szüzek vagyunk és nem pettingeltunk soha és ilyen erotikusabb simogatások se voltak még.
Ő 18 én 19.
19/l kérlek ne kövezzetek meg ha valami mentális vagy egyéb probléma/betegség áll emögött. Csak kissé már fura ,hogy minden apró részlet és szó,árnyék,szuszogás,hang ugyan az.
Velem van a baj? Mit tegyek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!