Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg magától fog jönni, kívánni fogom az első szexet, ha megtaláltam a megfelelő párt? 18/L
Párkapcsolatban élek, de egyszerűen nem izgat a szex, amiből egyre több a konfliktus, hisz nem élünk nemi életet. Teljesen helyénvaló, hogy a barátom már le szeretne feküdni, de engem valamiért taszít ez az egész. Egyre többet veszekedünk vele, mert már magától a témától is ideges leszek, szóval szakítani fogok vele. Egyszerűen ez nem működik részemről, és ő pedig megérdemelne egy olyan barátnőt, aki sokkal több mindent tud neki nyújtani, többek között szexet is. A barátommal a kapcsolat is elég nehezen indult be, többszöri visszautasítás után adtam be a derekam, de szerelmes sose voltam.
Kezdek amiatt aggódni, hogy aszexuális vagyok (mondjuk olyasmi igényeim vannak, mert rendszeresen ön-kielégítek). A másik, ami eszembe jutott, hogy talán az hiányzik, hogy érzelmileg sokkal erősebben kötődjek a barátomhoz, épp ezért is szeretnék tőletek ez ügyben tanácsokat, tapasztalatokat:
Tényleg magától fog jönni, kívánni fogom az első szexet, ha megtaláltam a megfelelő párt?
Köszönöm a válaszokat, a segítséget!
Sok itt a naív ember.
Igenis van baj veled. Nem is kicsi. Nem csak azért mert egy olyan sráccal jársz, akit nem szeretsz; hanem mert aszexuális is vagy. 18 évesen a legyet kellene röptében, nem igaz szerelemről szőni hamis álmokat.
Megerősítem, hogy úton vagyok hozzád.
Szép álmokat: Az első szex.
"magamban kell ezt az egészet rendeznem és utána kapcsolatba lépni"
Te magad írtad le a helyes választ.
Nem vagy szerelmes (csak azt hitted amit érzel az az) és/vagy nem érdekel vele a szex.
De az is lehet, hogy mikor összejöttél vele, már akkor az volt a fejedben, hogy nem lesz vele szex.
Tanulás/tapasztalatszerzés stb.?! Lehet az többet és Neked ha csak szimplán szeretnek. Keress olyat aki !!igazán szeret, mert az akár évtizedeket is képes várni.
Sajnálom a párodat, mi a szarért kellett elhitetned vele, hogy esetleg szereted? Mert azért az meber többnyire vonzódik a másik iránt, ha már kapcsolatot kezdett vele...
De nagyon helyes, hogy rájöttél a hülységedre és végre elengeded, hadd találjon olyan lányt, aki szereti.
A konkrét kérdésedre a válasz: igen... bár én az exemet annyira nem kívántam (pedig szerettem), viszont apáromról második randin majdnem leszedtem a ruhát, úgy állított le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!