Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyi jótékony tett van a világban, szüzességelvétel miért nincs?
Figyelt kérdés
Embereknek ételt osztanak, a hidegben kabátokat helyeznek el, migránsoknak segítenek, vöröskeresztnek önkénteskednek, még ebolás afrikaiakat is ápolnak, de szüzességet nem vesznek el. Miért van ez?
Miért nézik nyavalygó lúzernek a szüzeket, miért nem tud senki empátiával viszonyulni azokhoz, akiknek már egyre nagyobb lelki betegséget okoz ez az állapot?
29/F
2017. jan. 17. 00:14
41/47 anonim válasza:
Akkor sirukáljál magadban. A lehetőség adott volt.
42/47 anonim válasza:
Tény, hogy nem jó a kérdező által hozott analógia az ételosztással és a kabátokkal, de azért nem teljesen hülyeség a kérdés. A szüzességgel az a baj, hogy egy fiúnak egy ponton túl nagyon nyomasztó tud lenni, beindít egy öngerjesztő folyamatot, és elveszi az önbizalmat. Ugye erre az a normális válasz, higy fejben kell változtatni, hogy nem kell túlspilázni, meg, hogy nem verseny, és ez igaz is lenne, csak azért nem fair dolog ezt mondani, mert a világ viszont az ellenkezőjét sugallja. Szemben azzal, amit a gyk-n minden válaszoló leír, az emberek azért igenis furcsának találják, ha egy bizonyos életkor felett szűz valaki. Persze nem mondják a szemedbe, meg itt is letagadják az emberek, de a valóságban akkor is így van, ezt jól érzi a kérdező. A másik meg, higy egy fiúnak ez nem megy olyan könnyen, mint egy lánynak, és akinek mondjuk önértékelési zavara van, és nem kap külső pozitív visszajelzést, az állati nehezen oldja ezt meg. Szóval szerintem az is valahol képmutatás, amikor azt mondjuk, hogy "haver, szedd már össze magad", mert ez nem ilyen könnyű annak, aki egyedül van, és ráfeszült a témára. Persze egy normális világban lehetne könnyű is, csakhogy a világ olyan, hogy azt árasztja ránk a média, hogy aki egyetemen még szűz, az lúzer. Ezért van létjogosultsága a kérdésnek. Amúgy meg azt gondolom, hogy a mai lányoknak magasabbak is az elvárásaik, mint régebben. Amiről a kérdező ír, az úgy tudom, Japánban egy nagyon súlyos probléma. Szóval egyrészt mindenki azzal hessegeti ezt el, hogy "úgyis eljön az ideje", a gyakorlatban viszont az van, hogy egy fiúnak eléggé rosszat tehet lelkileg, ha sokáig szűz marad. A lányok szerencsésebbek, mert ők általában ígyis-úgyis jutnak tapasztalathoz, a fiúknál ez nem feltétlenül jön magától, ők kamaszkorban sokáig ügyetlenebbek - gondolom nem véletlen, hogy állítólag régen az apák befizették a fiaikat egy hivatásoshoz. És úgy tudom, valamelyik skandinav országban már bizony felmerült, hogy az állam szexmunkásokkal enyhítse a hátrányos helyzetű bevándorlók frusztrációját.
43/47 anonim válasza:
Ha ennyire szenved, pár mekis kajálás árából elmehet egy feszes testű lakásos bombanőhöz, aki leápolja. Léteznek persze "szűzoltó" csajok is, akik szeretnek beavatni srácokat, de kell egy kis szerencse, hogy találj olyat.
44/47 anonim válasza:
Ha csak a szüzességét akarná elveszteni elmehet prostihoz. Ha szeretetre vágyik azt meg egy szánalomszextől nem kapja meg. Másfelől eltelt vagy fél év a kérdés kírása óta lehet azóta meghúzott már valakit.
45/47 anonim válasza:
Én kb nyolc éve vagyok már ezen az oldalon, (most leszek 25), hasonló problémával küzdök, és még mindig nem húztam meg senkit. Nem olyan egyszerű ez. Pedig lényegesebben jobban nézek ki, mint a leírás alapján a kérdező, csak a fejemmel van baj.
46/47 A kérdező kommentje:
Nem, még mindig nem vesztettem el és alighanem nem is fogom soha. A prosti kizárva maximum akkor ha amúgy tetszenék a lánynak és nem csak egy lennék a sok közül.
2017. jún. 25. 14:39
47/47 anonim válasza:
Már miért ne lenne?
Nem egy szűz lányt segítettem már tapasztalatszerzéshez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!