Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan teljesítsek ha ilyen nyomást tett rám?
Én egyszer voltam egy ilyen nővel. Ő is kijelentette hogy nagyon reméli hogy rendben vagyok odalent, mert ha nem, nem lesz másik alkalom. Spanomtól kértem potencianövelőt, negyedeltem, és randi előtt bevettem. Amúgy lehet csak placebó volt, de én úgy szétkeféltem azt a csajt, hogy majd szét szakadt. :D
24/F
"inkább csak viccesen jegyezte meg, hogy ha nem fog felállni akkor majd azt hiszi hogy meleg vagyok"
Nem mondtad neki viccesen, hogy ha ott lesz melletted meztelenül az ágyban és nem fog felállni, akkor te meg azt fogod gondolni, hogy ő nem elég vonzó szexuálisan?
(Nő vagyok, de őszintén szólva azt gondolom, hogy vagy nagyon éretlen a kiszemelted, vagy érzelmi intelligenciából nem jeleskedik, vagy fontosabb neki a saját egója, mint te meg a kapcsolatotok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!