Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan teljesítsek ha ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan teljesítsek ha ilyen nyomást tett rám?

Figyelt kérdés
Azt mondta a kiszemelt lány, bár ő inkább csak viccesen jegyezte meg, hogy ha nem fog felállni akkor majd azt hiszi hogy meleg vagyok. Távol áll tőlem, hogy az vagyok, viszont ha oda kerül a sor akkor mindig bestresszelek és ha nem türelmes a lány akkor nem is megy, volt rá példa sajnos, és nagyon gáz érzés. Ezzel az elszólással már érzem hogy sokkal nagyobb nyomást rakott rám, egyfajta megfelelési kényszert. Már amúgy is nagyobb ez a kényszer mert komoly kapcsolatban gondolkodok ha csak egy alkalmi akkor meg mindegy ha béna vagyok is lesz ami lesz, de milyen gáz egy kapcsolatot úgy nyitni hogy nem áll fel. Szóval nagy félelem van bennem de ugyanakkor kívánom is a lányt, és megtörtént velem más lánnyal hogy a nadrágban még állt, de amikor bekellett volna rakni lelankadt. Esetleg volt valakinek ilyen tapasztalata?

2016. máj. 22. 10:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy exem, aki kerek perec kijelentette, hogy elhagy, ha szar lesz a szex. Mondjuk nem volt az.
2016. máj. 22. 10:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Talán ne "teljesités"-ként tekints a szexre!!!!!
2016. máj. 22. 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Én egyszer voltam egy ilyen nővel. Ő is kijelentette hogy nagyon reméli hogy rendben vagyok odalent, mert ha nem, nem lesz másik alkalom. Spanomtól kértem potencianövelőt, negyedeltem, és randi előtt bevettem. Amúgy lehet csak placebó volt, de én úgy szétkeféltem azt a csajt, hogy majd szét szakadt. :D

24/F

2016. máj. 22. 10:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

"inkább csak viccesen jegyezte meg, hogy ha nem fog felállni akkor majd azt hiszi hogy meleg vagyok"

Nem mondtad neki viccesen, hogy ha ott lesz melletted meztelenül az ágyban és nem fog felállni, akkor te meg azt fogod gondolni, hogy ő nem elég vonzó szexuálisan?

(Nő vagyok, de őszintén szólva azt gondolom, hogy vagy nagyon éretlen a kiszemelted, vagy érzelmi intelligenciából nem jeleskedik, vagy fontosabb neki a saját egója, mint te meg a kapcsolatotok.)

2016. máj. 22. 11:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Még meg sem történt a dolog, de már most a másikat hibáztatod az esetleges kudarcért...
2016. máj. 23. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!