Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a fiú aki kiáll a meleg barátja mellett ha bántják és emiatt már ő róla is terjesztik hogy meleg, ő pedig csak hetero és egy KICSIT kíváncsi, az a fiú jól tette amit tett?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 19. 23:29
1/9 Érted?? válasza:
Hogy jó-e megvédeni egy gyengébbet az udiótáktól? Persze. Az, hogy ők mit gondolnak, nem számít, de ha nyomaszt, próbáld megbeszélni velük.
2/9 anonim válasza:
Megvédte a barátját. Ez erény! Teljesen mindegy, hogy ki milyen. Ha támadták, állj ki mellette :P Visszakapod az élettől, de azok is, akik bántják. Nem most, de mindenki számára visszajön egy karma.
3/9 anonim válasza:
Tök jó, hogy megvédted, bárcsak több ilyen ember lenne :)
4/9 anonim válasza:
Nagyon jól tette! A barátjánk pedog jól esik hogy valaki kiáll mellette! Aki igy cselekszik nagyon jó ember!!
5/9 anonim válasza:
Barát mellett mindig helyes dolog kiállni, mindegy hogy milyen beállítottságú.
Igen, jól tetted!
6/9 anonim válasza:
Értelmes emberek ezen nem akadnak ki! Ha mégis akkot nem azok! Rendes volt tőled...
7/9 anonim válasza:
Mindig nemes lélekre vall és bátor döntésre, ha valaki kiáll olyan ember mellett akit bántani akarnak.
Pláne homosexualitásért ami a világ majdnem minden fejlett országában jogilag elismert párkapcsolati forma...
8/9 anonim válasza:
Én heteró fiúként kiáltam a suliban, olyan meleg fiúkért,akiket nem is ismertem, csak pont hallottam amikor emiatt szekálják őket.
9/9 anonim válasza:
Te figyu má, az ha kiállsz egy barátért mindíg jó dolog, de az haa valaki férfiakkal probálkozik, az nem kiváncsiság, hanem biszexualitás. Amugy meg a barátok mellett mindig ki kell állni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!