Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk - volt olyan, hogy konkrét ajánlatot tett nektek a Csaj mert tudta nagy a farkatok?
ha igen hány éves volt a csaj ? és te ?
Lefeküdtél vele ? Hány cm a farkad ?
Yep, exnőnek hiányzott a győri édes. Persze ezt így egy nő soha nem mondaná ki :D
Ellenben az "erősen ráutaló magatartás" következtében hanyatt esett én pedig megbotlottam benne.
17 centi
nekem 18cm és 48 mm vastag csajom mesélte osztájtársának hogy mekkora és mijen jo vagyok igy hirtelen ketten is rámmásztak
de volt hogy másik ápolonő barátnőm mesélte munkahején ahol szintén rámhajtottak
3 as szex let belőle
aztán egyszer a próba fülkébe bejött az eladó majd mósnap a masik eladó botlott belém egy oralisra
ő mesélte hogy hallotta jo vagyok és kiváncsi lett
36F
Nekem elég sok ilyen ajánlatom volt már az életben - állítólag elég különleges, amit tudok az ágyban. Sorolhatnám a dolgokat - multiorgazmusra vagyok képes és tudom tanítani is, különböző masszázs technikák, spriccelős orgazmus tanítása, stb. - de igazából úgyis az összkép számít, nem az egyes puzzle darabok.
Viszont ezek közül szerintem egy sem a mérethez kapcsolódott. Ahhoz, hogy konzisztensen és sok orgazmust tudok változatosan adni a partnereimnek, azaz senki se úgy jött oda, hogy hallottam mekkora a méreted, hanem hogy hallottam hogy miket tudsz. Volt olyan, aki a saját barátnőjét ajánlotta be hozzám, mondván, hogy ezt neki is ki kell próbálnia :)
Nem 1 ilyen sztori volt, így én is több különböző korban voltam és a partnereim is elég változatos korosztályból jöttek. Nem minddel feküdtem le, de aki bejött, vagy akiben megmozgatott valami, azzal simán.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!