Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jeles férfi tett ma ajánlatot, dehát nős. Megmarad a jó viszony?
Csodálatos apa és férj lehet, tényleg, ha félre akar lépni. Lám, a jószívű külső mögött ott van a képmutatás!
Jól tetted, hogy nem mentél bele, de azért ne csak a jó tulajdonságait nézd! Nem akarok a negatívumra mutatni, de eléggé undorító ember az ilyen, akármennyire segítőkész, jószívű, megsütheti!
'Joszivu kulso' az mi? :-) :-)
Itt arrol van szo, hogy a 'jeles ferfi' nem a modora miatt jeles, hanem a kulseje miatt. /ugye evolucios pszichologia, a szep emberek mondatai, gesztusai moge mindig szep szandekot kepzelunk/
Cserebe jo helyen is keresgel, mert a csajnak is kell, annak ellenere, hogy tidja csaladot szakitana szet /parnak kell, nem dugasra/. Ugye ez van, amikor ket 'jo ember' talalkozik.
Ami itt a lenyeg, kezdo felrekuro jopasival van dolgunk, aki ha rajon, hogy nem azzal a dumaval lehet csajokat szeretokent tartani h 'leszel e a szeretom' hanem 'elahagynem a felesegem erted'-el maris a hatar a csillagos eg /igy csnaljak a pro-k/
Kerdezo te meg felszines liba vagy.
Szivesen.
Néhány előttem szólónak. A kérdező nemet mondott az ajánlatra,ha valaki nem tudna a sorok közt olvasni. Bár a "jó férj" jelzővel én sem értek egyet.
Én még nem dugtam félre! Igaz csak 46 vagyok.
Pont most mutatta meg neked ez a "rendes" ember, hogy rothad belül. Kicsi gyerekei vannak otthon, és a felesége. Mégis szeretőnek akar téged. Ébresztő...
Nem vagy jó emberismerő, de legalább jól válaszoltál/döntöttél, ne legyél egy nős pasas kapcarongya, és egy család szétválasztója...
Sajnálom a feleségét, aki míg otthon neveli a kicsi gyerekeket, addig a férje meg ezt teszi vele...
7 es pont a 'sorok kozott' van az, hogy nem volt egyertelmu a nem.
A visszautasitas igy szolt: 'a vonzalom kolcsonos /!/ mivel olyan joszivu pasit keres a no mint a jeles ferfi/!/ ezert a fajdalom megelezose miatt NEM.
A csaj am egyertelmuen osszekeveri a 'kva jol nezel ki kislany, ezert kinyalom a sgged' tipusu 'kedvesseget' a joszivuseggel. A vicc az, hogy ezt a 'jeles' uriember el is mondja neki, h az erdeklodese, meg a kedvessege a szepsegenek szol, meg a 'dugnalak'-nak, de ez a csajszi szamara /mivel boritekolhatoan egesz kulsore egesz jo hapsirol beszelunk/ meg mindig a kedves' 'alldott joszivu' kategorian belul van.
Hadd citaljam mar ide /bar tudom h off/ pont az ilyenek miatt sirankozik sok fiatal srac itt a gykn. Erted, ezek szetkaparjak a kormuket egy csaj utan, virag, puncsolas, versek, korbeugralas, kedvesseg, es ki vannak rohogve, mint szanalmas hulyegyerekek, erre itt van a 'jeles' hazas ferfi, aki heti egyszer 'flortolget' , nyiltan rakerdez arra, hogy dugunk-e, de marad ugyanaz az aldott joszivu kedves ember :-) :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!