Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek abban, hogy egy barátnő megoldás lehet a lelki bajokra?
3-as, én kételkedek abban, hogy megoldás egy párkapcsolat, de nem mondom hogy nem az.
Bár ha tényleg "javítana" az állapotomon, akkor nem tudnám "lyukként" kezelni. Szerintem mindenki megbecsülné a partnerét, ha az a saját egészségén is javít.
Magányos is vagyok, nekem nagyon rossz, hogy egyedül alszom, meg nincs kivel elmennem enni meg ilyenek.
Én úgy gondolom, hogy segítene egy pár, de ebben a helyzetben amiben most vagyok, nem tudom elképzelni, hogy "más" lennék. De tudom, csak nehezen képzelhető el.
Olyasmi mint amikor valakivel nem tudod elképzelni hogy egy pár lennél, közben meg később mégis egy pár lesztek.
"Magányos is vagyok, nekem nagyon rossz, hogy egyedül alszom, meg nincs kivel elmennem enni meg ilyenek."
Ezekre a "problémákra" megoldás a barátnő. :-)
"Én úgy gondolom, hogy segítene egy pár, de ebben a helyzetben amiben most vagyok, nem tudom elképzelni, hogy "más" lennék."
Pedig minden kapcsolatban minden ember automatikusan változik és nem minden társ mellett ugyanaz az ember.
"Olyasmi mint amikor valakivel nem tudod elképzelni hogy egy pár lennél, közben meg később mégis egy pár lesztek."
Ezekből lehet később hatalmas csalódás vagy hatalmas, mindent elsöprő szerelem is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!