Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátom több utalást is tett arra, hogy biszexuális. Én lehet, hogy vagyok, de félek rákérdezni konkrétan, nála. Nem vonzódom hozzá szexuálisan, csak lelkileg. Csajom is van. Te rákérdeznél? Nagyon szépen kérem, ne gyűlölködjünk e kérdés alatt.
Attól függ, hogy mit kérdeznél tőle..
Amúgy ha már fiút "is" tudsz szeretni, az már a biszex kategória szerintem
Ajjaj, jól össze vagy zavarodva. :(
Először is: ne félj az érzelmeidtől, semmi gond nincs velük. Teljesen mindegy, hogy biszex vagy-e vagy sem, egy ölelés nagyon sokaknak jól esik egy közeli baráttól, csak sokan nem merik bevallani. És ne foglalkozz címkékkel, mint "heteró", meg "biszex", meg "meleg", mert értelmetlen. Egyébként ha érzelmileg közel vagytok egymáshoz, akkor szerintem azt nyugodtan megkérdezheted tőle, hogy megölelhetnétek-e egymást, nekem jól esne a helyében egy ilyen kérés, és nem azon kezdenék agyalni, hogy "b*zi-e vagy". :)
"és nem akarom, hogy miután vissza jön valami változzon."
Ezt nem kell mondani, ezt elég, ha érzi. :)
Ha fél évre elmegy, akkor pláne indokolt egy ölelés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!