Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a "szüzességelvétel" az RL-en?
Sok helyen látom kiírva, hogy szüzességelvétel. Ez mit jelent? Elkezdi tanítani az alapokat? Türelmesebb? Többet beszélget?
Mert szó szerinti értelmezéssel tisztában vagyok, de akkor mi a különbség?
Nem is bónusz, akkor mi értelme?
Aki már volt ilyenen, azaz RL-en vesztette el, annak a válaszát várom elsősorban.
Felhívom a figyelmeteket, hogy engem nem érint, nem fogok RL-ezni, csak kérdeztem. Engem már nem érint! Maradok magamnak. Kérdésre válaszoljatok!
Egy ilyen lány mennyire diszkrét?
Érdemes saját mobilról hívni?
Egyrészt jelenti azt is, hogy türelmes lesz veled, és ha tudja, hogy szűz vagy és nem tudod mit és hogyan csinálj akkor ő lesz a kezdeményezőbb. Ki egyik szolgáltató sem neveti a vendégét. Még ha belül röhög is, nem mutatja, hiszen azért kaphat egy rossz értékelést és az nem tesz jót az üzletnek.
Ezen felül van aki korhatárral dolgozik, azaz nem fogad X életévnél fiatalabbat. Az általános az, hogy 18 felett OK a dolog, bár személyit nem fog kérni. Amelyik a szüzesség elvételt kiírja annál lehet, hogy akkor sem fog elhajtani ha csak 14-15 éves tini vagy. Jogilag egy 14 évét betöltött ember szexelhet 18 év felettivel. A pénzed meg pont ugyanannyit ér neki, mint egy felnőtté.
Tehát ez jelentheti azt is, hogy nem kell parázni ha gimis vagy, akkor is fogad.
Kb. ennyi.
"Jogilag egy 14 évét betöltött ember szexelhet 18 év felettivel."
Igen. Anyagi ellenszolgáltatás nélkül. Pénzért 18 éves kor alatt egyik részről sem szabad a vásár, ráadásul bűncselekmény, nem csak szabálysértés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!