Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit jelent a "szüzességelvétel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a "szüzességelvétel" az RL-en?

Figyelt kérdés

Sok helyen látom kiírva, hogy szüzességelvétel. Ez mit jelent? Elkezdi tanítani az alapokat? Türelmesebb? Többet beszélget?

Mert szó szerinti értelmezéssel tisztában vagyok, de akkor mi a különbség?

Nem is bónusz, akkor mi értelme?

Aki már volt ilyenen, azaz RL-en vesztette el, annak a válaszát várom elsősorban.

Felhívom a figyelmeteket, hogy engem nem érint, nem fogok RL-ezni, csak kérdeztem. Engem már nem érint! Maradok magamnak. Kérdésre válaszoljatok!

2016. jún. 8. 11:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem röhög ki, ha fél perc után elmész. Amúgy ez csak amolyan marketingfogás, pont mint a türelmesség kiemelése, azt az öreg mókusoknak írják, hogy ne parázzanak, ha nehezen áll fel.
2016. jún. 8. 11:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy ilyen lány mennyire diszkrét?

Érdemes saját mobilról hívni?

2016. jún. 8. 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:
39%

Egyrészt jelenti azt is, hogy türelmes lesz veled, és ha tudja, hogy szűz vagy és nem tudod mit és hogyan csinálj akkor ő lesz a kezdeményezőbb. Ki egyik szolgáltató sem neveti a vendégét. Még ha belül röhög is, nem mutatja, hiszen azért kaphat egy rossz értékelést és az nem tesz jót az üzletnek.

Ezen felül van aki korhatárral dolgozik, azaz nem fogad X életévnél fiatalabbat. Az általános az, hogy 18 felett OK a dolog, bár személyit nem fog kérni. Amelyik a szüzesség elvételt kiírja annál lehet, hogy akkor sem fog elhajtani ha csak 14-15 éves tini vagy. Jogilag egy 14 évét betöltött ember szexelhet 18 év felettivel. A pénzed meg pont ugyanannyit ér neki, mint egy felnőtté.

Tehát ez jelentheti azt is, hogy nem kell parázni ha gimis vagy, akkor is fogad.

Kb. ennyi.

2016. jún. 8. 11:30
 4/4 kovpet ***** válasza:

"Jogilag egy 14 évét betöltött ember szexelhet 18 év felettivel."

Igen. Anyagi ellenszolgáltatás nélkül. Pénzért 18 éves kor alatt egyik részről sem szabad a vásár, ráadásul bűncselekmény, nem csak szabálysértés.

2016. jún. 8. 14:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!