Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyi jótékony tett van a világban, szüzességelvétel miért nincs?
Embereknek ételt osztanak, a hidegben kabátokat helyeznek el, migránsoknak segítenek, vöröskeresztnek önkénteskednek, még ebolás afrikaiakat is ápolnak, de szüzességet nem vesznek el. Miért van ez?
Miért nézik nyavalygó lúzernek a szüzeket, miért nem tud senki empátiával viszonyulni azokhoz, akiknek már egyre nagyobb lelki betegséget okoz ez az állapot?
29/F
Hozzám hasonló problémákkal küzdő lány is jó lenne és megütné a mércét. De mindegy mit írok mert úgyis kiforgatjátok.
Egyáltalán minek néztek engem? Felszínes szemétládának? Csak arra vágyom hogy végre valakitől szeretetet kapjak.
Nem, te a szüzességedet akarod elveszíteni. Legalábbis erről tettél fel kérdést.
Akartam már korábban is írni, de úgyis leugattak volna, hogy hogy merem jobban tudni... neked krvára nem a szüzességeddel van gond, sokkal inkább a magánnyal
Nem önkéntes szexmunkás kell neked, hanem barátnő.
Najó, takarodj
Te vagy az, aki csak így tudja kifejezni, vagy felfogni a szeretetet.
Garantálom, hogy csupán attól, hogy valaki egy fél órás menetben lerendez, semmivel se fogod utána jobban érezni magad mentálisan (a néhány óra eufóriát leszámítva), semmivel nem leszel kiegyensúlyozottabb vagy boldogabb. Túlértékeled a szüzességedet. Az csak egy absztrakt fogalom, komolyabb jelentősége nincs. A te problémád az, hogy úgy általában nem tudsz kapcsolatot kialakítani, arra pedig nem lehet úgy osztogatni a gyógyírt, mint a meleg ételt az ingyenkonyhán.
Az eredeti kérdésedre válaszolva: azért, mert a szex nem létszükséglet. Sajnálom, de ez van.
29 évesen van más jellemződ is? Szakma, baráti kör, teljesítmény, tehetség, kifejezési mód...
29 évesen szarnék bele, hogy szűz vagyok, jobban foglalkoztatna inkább, hogy egyedülálló/magányos. Nem mondom, hogy az én gondolkodásom a helyes, de eleve rossz felénél fogod meg a kapát... a nő nem a punci köré nőtt dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!