Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Annyi jótékony tett van a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyi jótékony tett van a világban, szüzességelvétel miért nincs?

Figyelt kérdés

Embereknek ételt osztanak, a hidegben kabátokat helyeznek el, migránsoknak segítenek, vöröskeresztnek önkénteskednek, még ebolás afrikaiakat is ápolnak, de szüzességet nem vesznek el. Miért van ez?

Miért nézik nyavalygó lúzernek a szüzeket, miért nem tud senki empátiával viszonyulni azokhoz, akiknek már egyre nagyobb lelki betegséget okoz ez az állapot?

29/F

2017. jan. 17. 00:14
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

Hozzám hasonló problémákkal küzdő lány is jó lenne és megütné a mércét. De mindegy mit írok mert úgyis kiforgatjátok.

Egyáltalán minek néztek engem? Felszínes szemétládának? Csak arra vágyom hogy végre valakitől szeretetet kapjak.

2017. jan. 17. 00:53
 12/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem, te a szüzességedet akarod elveszíteni. Legalábbis erről tettél fel kérdést.

Akartam már korábban is írni, de úgyis leugattak volna, hogy hogy merem jobban tudni... neked krvára nem a szüzességeddel van gond, sokkal inkább a magánnyal

Nem önkéntes szexmunkás kell neked, hanem barátnő.

2017. jan. 17. 00:57
 13/47 A kérdező kommentje:
A szeretetet úgy tudja kimutatni egy nő, hogy lefelszik a férfivel (ellenszolgáltatás nélkül). A barátnő viszont magában foglalja azokat a lányokat is akik nem akarnak szexelni.
2017. jan. 17. 01:03
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

Najó, takarodj

Te vagy az, aki csak így tudja kifejezni, vagy felfogni a szeretetet.

2017. jan. 17. 01:06
 15/47 A kérdező kommentje:
Hogyan fogjam fel másképp? A legszebb ajándék amit egy nő adhat egy férfinek az, ha elveszi a szüzességét.
2017. jan. 17. 01:10
 16/47 anonim ***** válasza:
100%
Te egészségesnek érzed a szeretetről alkotott képedet?
2017. jan. 17. 01:12
 17/47 A kérdező kommentje:
Ha 29 évesen szűz lennél akkor te is ugyanígy éreznél.
2017. jan. 17. 01:15
 18/47 anonim ***** válasza:
100%

Garantálom, hogy csupán attól, hogy valaki egy fél órás menetben lerendez, semmivel se fogod utána jobban érezni magad mentálisan (a néhány óra eufóriát leszámítva), semmivel nem leszel kiegyensúlyozottabb vagy boldogabb. Túlértékeled a szüzességedet. Az csak egy absztrakt fogalom, komolyabb jelentősége nincs. A te problémád az, hogy úgy általában nem tudsz kapcsolatot kialakítani, arra pedig nem lehet úgy osztogatni a gyógyírt, mint a meleg ételt az ingyenkonyhán.

Az eredeti kérdésedre válaszolva: azért, mert a szex nem létszükséglet. Sajnálom, de ez van.

2017. jan. 17. 01:20
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

29 évesen van más jellemződ is? Szakma, baráti kör, teljesítmény, tehetség, kifejezési mód...

29 évesen szarnék bele, hogy szűz vagyok, jobban foglalkoztatna inkább, hogy egyedülálló/magányos. Nem mondom, hogy az én gondolkodásom a helyes, de eleve rossz felénél fogod meg a kapát... a nő nem a punci köré nőtt dolog...

2017. jan. 17. 01:20
 20/47 anonim ***** válasza:
94%
Nem vagyok katolikus, református vagyok de nem járok templomba nem tartom magam vallásos embernek. Viszont Nem fér bele a morális érték rendembe hogy egy diszkó mocskos WC-jében keféljek bárkivel... 23/ L
2017. jan. 17. 03:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!