Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Annyi jótékony tett van a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyi jótékony tett van a világban, szüzességelvétel miért nincs?

Figyelt kérdés

Embereknek ételt osztanak, a hidegben kabátokat helyeznek el, migránsoknak segítenek, vöröskeresztnek önkénteskednek, még ebolás afrikaiakat is ápolnak, de szüzességet nem vesznek el. Miért van ez?

Miért nézik nyavalygó lúzernek a szüzeket, miért nem tud senki empátiával viszonyulni azokhoz, akiknek már egyre nagyobb lelki betegséget okoz ez az állapot?

29/F

2017. jan. 17. 00:14
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Mert szarul fogod fel. Amúgy harmadszor jegyzem meg, hogy írtam privátot.
2017. jan. 17. 19:09
 32/47 anonim ***** válasza:

Annyiféle lánnyal ismerkedtél, de az összes azt akarta hogy keménykedj meg alázd őket, azért ez eléggé egy típus. :D

Keress akkor egy hozzád hasonló szende szüzet. Egy csomó nő szereti ha a pasija hozzábújik, ha simogatják, elég sok van akinek az ilyen romantikus dolgok jönnek be, nehogy ne találj egyet se aki hozzád hasonló. Ha olyan sok csajjal ismerkedtél hogy már mindenféle csajod volt miért nem feküdtél le egyikkel se? Hónapokig húzod a dolgot celük vagy mi?

2017. jan. 17. 19:31
 33/47 anonim ***** válasza:
Kedves Béla! Pont lexarom, ha szűz vagy. Beszélgetnék veled.
2017. jan. 17. 19:44
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

"Nem azzal kezdem, hogy Helló, Béla vagyok, 29 éves és szűz, csak nem fogok ál-múltat kreálni csak azért, hogy jobban megfeleljek a társadalmi elvárásoknak. Ha kérdeznek az előző barátnőkről, bulizós korszakról és hasonlókról, akkor rögtön kijön, hogy szűz vagyok."

Minek? Rákérdeznek, hogy szűz vagy? Vagy az előző nőkről kérdeznek? Mert ahogy értem, azért volt egy-két kapcsolatod vagy afféléd

"-És, hány csajod volt már eddig?

-Voltak. Nem vagyok az a nagy Don Juan, de volt épp elég"

Erre rávágnád, hogy szűz vagy? Kit érdekel?:D

Vagy megkérdezik, hogy

"szervusz Béla, te szűz vagy?"

Hagyjuk már...

Nem kell hazudni, de nem kell előrukkolni vele.. tartsd meg magadnak, elég kevés embert érdekel..

2017. jan. 17. 20:01
 35/47 anonim ***** válasza:
Te csak hülyéskedsz.
2017. jan. 17. 20:22
 36/47 A kérdező kommentje:

Nem az összes akarta, csak a többit nem akartam részletezni, mert már több részes lexikont is kiadhatnék róla, ha minden egyes típust egyenként elemeztem volna.

A szendébbekkel az volt a baj, hogy csak randi, randi, randi, megfoghatom a kezed?, randi, randi, adhatok szájrapuszit? randi, randi...

Vagy az átlaglányok ott meg jófej vagy meg aranyos, de valahogy nem érzek vonzalmat/még nem vagyok túl az exemen és még ezernyi más kifogás.

És nem, nem én húzom hónapokig a dolgot, hanem ők. Azokról is tudnék mesélni, mikor túl nyomulós voltam, mert az első randin meg mertem fogni a kezüket, átkarolni a derekukat (nem letapizni, átkarolni) vagy mert a randi végén a szájára akartam adni puszit (nem nyelvest, csak puszit).

És nem vágom rá egyből mindenre, hogy szűz vagyok, csak tudod egy férfiakkal teli munkahelyen vagy egy férfiöltözőben a férfiak olyasmikről beszélnek, hogy kit hogyan cuccoltak szét, kinek hogyan néz ki a csiklója, a kisajka, a nagyajka, ki szeret nyalni, melyik csaj tud jól szopni, melyik fogazik, melyik csaj engedi az anált és még sorolhatnám.

Ha pókerarcot vágok, azzal ugyanúgy elárulom, hogy közöm nincsen a témához, mintha hozzászólok.

2017. jan. 17. 20:58
 37/47 anonim ***** válasza:
Egy igazi férfi ilyesmiről nem beszél. Csak szólok..
2017. jan. 17. 21:05
 38/47 anonim ***** válasza:
Elveszett a hozzászólásom. 4 db nem szar nő írt neked. De csak hajtod a hükyeséged. Magyarul, izgatod a népet, holott semmi bajod.
2017. jan. 17. 21:23
 39/47 A kérdező kommentje:

Akkor a férfiak nagy része nem igazi férfi, mert nagyon sokan beszélnek ilyenekről.

Nem írt nekem 4 db nő csak egy és arról sem tudom hogy néz ki, de még azt sem, hogy egyáltalán nő-e vagy csak egy unatkozó troll.

2017. jan. 17. 21:25
 40/47 anonim ***** válasza:

39, akkor te lehetnél az.

A magánélet MAGÁNélet.

Egyébként meg most csajozásról van szó, nem? Mert a kanok között nem mindegy, hogy mi derül ki? És ha a férfi kollégáid tudják, az hogy jön a nőkhöz, akikkel ismerkedsz? Vagy velük is szeméremajkakról meg nyalásról beszélsz?:D Gondolom nem.

2017. jan. 17. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!