Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nincs szex házasság előtt. Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs szex házasság előtt. Ti mit tennétek ha a szüleitek megtiltanák?

Figyelt kérdés

Szóval ha csak házasság után veszíthetné el a szüzességét és azzal akivel összekötötte az életét.

Van még olyan lány aki ezt elfogadhatónak tartja és csak eképp járna el?

Én fiúként támogatom.

2016. dec. 29. 09:45
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Csóri gyereked,majd ne csodálkozz,ha a gyereked lelép tőled!!
2016. dec. 29. 17:43
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

A francokat fogsz te kamerát tenni a gyereked szobájába, mert gyereked sem lesz, ilyen felfogással senkinek sem fogsz kelleni. Beteges elvárásaid vannak, és még betegebb lelkivilágod.

Egyébként meg hogy gondoltad, egész nap nézni fogod a gyerekedet hogy mit csinál a szobájában? Végignézed ahogy maszturbál? Gusztustalan vagy.

2016. dec. 29. 17:43
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

"Ja, egyébként én fogok tenni kamerát a gyerekem szobájába. És a táskájába is fogok tenni egy nyomkövető készüléket. Ha meg kocsija is lesz abba még könnyebb elrejteni."

te beteg vagy.. de amúgy meg ébredj fel szerintem, mert nem valami hülye amerikai filmben vagyunk, azért azt nem olyan könnyű kivitelezni. szerinted a gyerek nem veszi észre, hogy kamera van a szobájában? lol. és amúgyis, ha pl. nyomkövetőt raksz rá és tudod hol van, azzal se mész sokra. azt nem tudod ellennőrizni, hogy konkrétan szexel-e. az olyan praktikus dolgokról már ne is beszéljünk, hogy általában egy ember több táskát váltogat, akkor mindeig átteszed? vagy mindegyikbe nyomkövetőt teszel? szerinted ezt se veszi észre? úristen, te tényleg beteg vagy.

de egyébként jól mondja az előző válaszoló: úgyse lesz gyereked, mert nincs nő, aki hozzádérne és gyereket szülne neked. egyedül, magányos, besavanyodott szerencsétlenként fogsz meghalni és meg is érdemled. de addigis szerintem próbáld meg kezeltetni magad.

2016. dec. 30. 13:16
 34/38 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, kérdező?
2017. jan. 2. 08:01
 35/38 A kérdező kommentje:
22 vagyok. A többire reagálva: Ha nem is könnyen kivitelezhető, de abban biztos vagyok hogy meg fogom próbálni. Ha lesz gyerekem én nem tudnám elviselni hogy nem tudom hol van és mit csinál. Egyébként csak pénz kérdése.
2017. jan. 2. 10:06
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
A te életedet is megnyomorították a szüleid?
2017. jan. 2. 10:10
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
akkor inkább ne legyen gyereked.
2017. jan. 2. 11:35
 38/38 anonim ***** válasza:
Nem vagy te egy kicsit beteg?
2017. jan. 2. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!