Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Libidó 40-50 felett?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Libidó 40-50 felett?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 23 éves férfi vagyok, és szöget ütött a fejembe, hogy a libidó együtt csökken a tesztoszteronnal bizonyos kor felett. Kíváncsi lennék, hogy a 40-50 évesek sőt, akár már a harmincas éveikben élők ugyanúgy élik-e meg a szexet, mint például 20 évesen. Főleg ha sportosak egész életükben, mint én.

Másfelől, az normális-e a koromban, hogy az összes nőt meg akarom termékenyíteni, akivel kapcsolatba kerülök. Komolyan mondom, hogy ráakarok mászni az összes 14 és 50 év közötti lányra, nőre, asszonyra kinézettől függetlenül. Ez megváltozik, ha eljön egy nagy szerelem?

2016. dec. 23. 09:38
 1/10 anonim ***** válasza:
42 éves férfi vagyok, és ami változik majd, hogy 30 év fölött megtapasztalod majd, hogy ami korábban mérhetetlenül sok volt, bizony tud csökkenni is. Rossz párkapcsolat, stresszes munkahely, betegség, ne adj Isten műtét vagy baleset, és a libidód ideiglenesen le tud csökkenni. Sportos se leszel örökké, el is hízhatsz stb. 40 év felett már karban kell tartanod, hogy szinten legyél.
2016. dec. 23. 09:45
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha minden nőt megcsinálnál akkor nem csak kanos, de igénytelen is vagy.

Amúgy 44 vagyok, nekem nem csökkent a libidóm. Napi szinten szükségem van szexre, ha nem kapom meg minden bajom van.

2016. dec. 23. 12:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
meghazasodsz azt majd asszony tesz rola hogy egy eletre elmenjen a kedved a szextol. nem a kor csokkenti a libidot..
2016. dec. 23. 12:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Én 48 vagyok most és naponta szexelünk a feleségemmel. Igaz csak pár éve vagyunk együtt de szerelmes vagyok belé most is. Az előző házasságom ugyan nem a szex miatt ment tönkre, de sok köze volt hozzá, hogy ő rendszeresen nem akarta, én meg kívántam. (Aztán kiderült, hogy csak a pénzem miatt volt velem és amikor már nem volt, ezzel zsarolt.) De ez is csak azt bizonyítja, hogy a kor nem számít, kell a szex idős korban is.
2016. dec. 23. 14:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Megértem a félelmedet. Huszonéves koromban én sem tudtam felfogni, miért mondják a nagyanyámék egy 40 éves vén fäszra, vagy egy 50 éves nagyapóra, hogy a legszebb férfikorban van. Aztán amikor elértem azt a kort (megsúgom, sokkal hamarabb, mint azt huszonévesen gondoltam volna), megértettem. Jó esetben a libidó ebben a korban még fikarcnyit sem csökken, viszont nem kínoz meg annyira a szex hiánya, ha aznap éppen nem jutsz hozzá. A szeretkezések sokkal minőségibbek, nem a kielégülés a cél, hanem minden egyes másodpercét sokkal felszabadultabban ki tudod élvezni.

A másik kérdés a nagy szerelem. Amikor az ember igazán szerelmes, megismeri azt a fajta élvezetet, amit csak az imádott nővel való szeretkezés tud nyújtani. Onnantól nem (vagy nem sűrűn) akar érzelem nélkül dugni, mert az nyújt igazi kielégülést. Testileg kiürít, de a lelked is kiüresedik tőle.

2016. dec. 23. 15:32
 6/10 anonim ***** válasza:
#5: irigyellek, ha téged nem kínoz a szex hiánya, mert én azt a 3-4 napot is alig bírom, amikor a feleségem menstruál.
2016. dec. 23. 15:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondtam, "nem kínoz meg annyira"! :-))

Nálunk ugyan sohasem számított tabunak a vérzés, de mivel asszonykám se lesz fiatalabb, most már heti egyre csökkent az együttléteink száma. Van tehát mit kiböjtölnöm, de már nem tartok szeretőt a szexmentes napok elviselésére.

2016. dec. 25. 09:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Sajnos nálunk már havi 1-2 - re csökkent 48-54 hp
2016. dec. 25. 09:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne akard azt megelni amit 40 evesen tudsz majd. Nem ertel meg ra. Es ez joindulatu megeres !
2017. júl. 5. 19:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Én 67 éves vagyok, de a peniszem még mindig szinte egész nap kőkemény! A hereim duzzadnak állandóan a rengeteg frissen termelt spermatol!
2024. jan. 26. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!