Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnőm nem akar szexelni?
Figyelt kérdés
Lassan 2 éve vagyunk együtt, kb az első háromnegyed-egy évben nagyon jó volt vele. Sokat szexeltünk, néha még meg is lepett pl. szülinapomkor, vagy volt hogy csak úgy, ilyenkor felvett egy szexi harisnyát, gyertyák stb. Aztán szép lassan egyre ritkábban lett kedve. Most ott tartunk, hogy 3-4 hetente szexelünk. Egy 4-5 hónapig nagyon türelmes voltam, nem eröltettem, gondoltam időszakos. De mostanában többet felhozt a témát és mindig az a vége, hogy nekem csak ez a fontos. Igen, fontos. Szeretem őt nagyon. Ő is engem, tervezni szeretnék vele, de én annyi mindent kipróbálnék, elvégre huszon évesek vagyunk. Rengetegszer felajánlott neki, hogy közelitsük meg máshogy, próbáljuk ezt megoldani közösen, keressük meg mi a probléma oka, de ő nem hajlandó velem együtt működni, ezen a téren. Ez a legrosszabb, hogy megsem próbál tenni ez ellen, pedig rengeteg "gyógymódot" találtam a nemi vágy növelésére. Pár hét után szinte úgy érzem (mint most is, ezért írom le), hogy mintha fizikális tüneteim is jelentkeznének. Nem túlzok, fáj a fejem, nyűgös vagyok, türelmetlen stb. Orális szex is csak nagyon ritkán van, az meg hogy kényesztessen ő engem bármilyen formában, az teljesen eltűnt. Régen pedig... ah nem is mondom teljesen kètsègbe vagzok esve. Ha szexelunk is egyszer havonta az is addig amig ő is el nem élvez és végig misszionárusban. Szakítani nem szeretnék emiatt, mert nagyon szeretem, de nem hajlandó beszélni erről és tenni érte. Mit tanácsoltok? :(2016. nov. 24. 20:31
1/14 anonim válasza:
Szia!Az a baj,hogy nem hajlandó erről veled beszélni!Nem vagy látnok!Nem tudod kitalálni,hogy miért változtak meg a dolgok.Egyszerűbb lenne ha elmondaná mi a baja.Így csak találgathatsz.
3/14 anonim válasza:
Nekem is ez lett az első kapcsolatomból. Ott kiderült, hogy újra egy exe közelébe akar kerülni. Nem volt megcsalás, szakítottunk, aztán ő ment a pasi után, én meg az én fejem után.
Nem mondom, hogy más keze van a dologban, de lehetséges.
A fizikális/biológiai tünetek pedig simán valóban lehetnek ettől. Ha ez neked így nem jó, - véleményszem szerint - ne erőltesd tovább ezt a kapcsolatot.
4/14 anonim válasza:
Nem elégül ki a szexben! Az elején még új volt a kis kéjes bizsergés, de a kielégületlenség miatt nem akar szexelni!
Használd a szexhez az agyad, ujjad, és a nyelved!
5/14 anonim válasza:
Garanciális még? Mert ha nem, akkor cseréld le egy újabb modellre. Ezek a humanoidák hajlamosak a berozsdásodásra.
6/14 anonim válasza:
próbálj meg az agyával gondolkozni
8/14 anonim válasza:
Tablettával védekeztek? Némelyik nagyon földbe döngöli a libidót. A másik baj lehet, hogy a barátnőd nem eszik zsírt, csak növényi olajakat.
9/14 anonim válasza:
A kapcsolatotok elején szedett fogamzásgátló tablettát? Vagy később kezdte el szedni. Mert az okoz libidó csökkenést és hüvelyszárazságot.. De ha már eleve szedte és most ez van nem tudom mi lehet a gond.. Itt az a baj hogy nem tudjátok megbeszélni pedig fontos lenne. 22 L
10/14 A kérdező kommentje:
Igen volt hasonló problémánk, hogy egy volt munkatársa felkereste őt aki régen nagyon tetszett neki, aztán csak hetek után tűnt fel, hogy ők több órát beszélnek naponta mikor én dolgozok. De elvileg nem találkoztak soha és nem volt köztük semmi, és már nem érdekli ilyen szinten és ezt el is hiszem neki. Csak miután többször is emlitettem hogy engem ez zavar, ő tovább beszélt vele, csak nem mondta el. De elvileg nem találkoztak azóta se. Gyógyszert szedett régen, már óvszerrel védekezünk, de azt olvastam hogy a fogamzásgátló szedése okozhat libidó csökkenést és nem az abbahagyása. Fordítva is lehetséges? Köszönöm az eddigi válaszokat.
2016. nov. 25. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!