Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnőm nem akar szexelni?
a leírtak alapján ez a tipikus "sz*rik rád" szindróma. a szex igenis nagyon fontos alappillére egy kapcsolatnak. ha ennyire nem érdekled, akkor minek van veled?
másik dolog, nem akarok bogarat ültetni a füledbe, de lehet, hogy mástól kapja meg az örömöket és ezért nem kíván.
mindenképp meg kell beszélni, ha nem hajlandó rá én biztos hagynám a p*csába
A nemi vágya helyett megpróbáltál már magadon változtatni? Attól, hogy ő elmegy még nem biztos, hogy olyan csodálatos szerető vagy ágyban és ágyon kívül. A nőknél az agyban dől el.
Amúgy meg mielőtt a megoldásokra ugrottál volna, egyeltalán megkérdezted, hogy miért ilyen, vagy mit vár ettől az állapottól?
Megbízok benne, biztos nem csal meg. A 12es pedig gondolom atugrotta a leírás részt úgyhogy kimásolom neki az erre vonatkozó szöveget belőle:
"Rengetegszer felajánlottam neki, hogy közelitsük meg máshogy, próbáljuk ezt megoldani közösen, keressük meg mi a probléma oka, de ő nem hajlandó velem együtt működni, ezen a téren."
Mondtam neki hogy beszéljük meg mi lehet az oka de ő nem tartja ezt ennyire fontosnak. Ha meg eröltetem akkor veszekedés lesz de ezt is leírtam már. De köszönöm, hogy keresel alternatívákat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!