Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha a barátnőm nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátnőm nem akar szexelni?

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve vagyunk együtt, kb az első háromnegyed-egy évben nagyon jó volt vele. Sokat szexeltünk, néha még meg is lepett pl. szülinapomkor, vagy volt hogy csak úgy, ilyenkor felvett egy szexi harisnyát, gyertyák stb. Aztán szép lassan egyre ritkábban lett kedve. Most ott tartunk, hogy 3-4 hetente szexelünk. Egy 4-5 hónapig nagyon türelmes voltam, nem eröltettem, gondoltam időszakos. De mostanában többet felhozt a témát és mindig az a vége, hogy nekem csak ez a fontos. Igen, fontos. Szeretem őt nagyon. Ő is engem, tervezni szeretnék vele, de én annyi mindent kipróbálnék, elvégre huszon évesek vagyunk. Rengetegszer felajánlott neki, hogy közelitsük meg máshogy, próbáljuk ezt megoldani közösen, keressük meg mi a probléma oka, de ő nem hajlandó velem együtt működni, ezen a téren. Ez a legrosszabb, hogy megsem próbál tenni ez ellen, pedig rengeteg "gyógymódot" találtam a nemi vágy növelésére. Pár hét után szinte úgy érzem (mint most is, ezért írom le), hogy mintha fizikális tüneteim is jelentkeznének. Nem túlzok, fáj a fejem, nyűgös vagyok, türelmetlen stb. Orális szex is csak nagyon ritkán van, az meg hogy kényesztessen ő engem bármilyen formában, az teljesen eltűnt. Régen pedig... ah nem is mondom teljesen kètsègbe vagzok esve. Ha szexelunk is egyszer havonta az is addig amig ő is el nem élvez és végig misszionárusban. Szakítani nem szeretnék emiatt, mert nagyon szeretem, de nem hajlandó beszélni erről és tenni érte. Mit tanácsoltok? :(

2016. nov. 24. 20:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

a leírtak alapján ez a tipikus "sz*rik rád" szindróma. a szex igenis nagyon fontos alappillére egy kapcsolatnak. ha ennyire nem érdekled, akkor minek van veled?

másik dolog, nem akarok bogarat ültetni a füledbe, de lehet, hogy mástól kapja meg az örömöket és ezért nem kíván.

mindenképp meg kell beszélni, ha nem hajlandó rá én biztos hagynám a p*csába

2016. nov. 25. 12:53
 12/14 anonim ***** válasza:
43%

A nemi vágya helyett megpróbáltál már magadon változtatni? Attól, hogy ő elmegy még nem biztos, hogy olyan csodálatos szerető vagy ágyban és ágyon kívül. A nőknél az agyban dől el.

Amúgy meg mielőtt a megoldásokra ugrottál volna, egyeltalán megkérdezted, hogy miért ilyen, vagy mit vár ettől az állapottól?

2016. nov. 25. 14:28
 13/14 A kérdező kommentje:

Megbízok benne, biztos nem csal meg. A 12es pedig gondolom atugrotta a leírás részt úgyhogy kimásolom neki az erre vonatkozó szöveget belőle:

"Rengetegszer felajánlottam neki, hogy közelitsük meg máshogy, próbáljuk ezt megoldani közösen, keressük meg mi a probléma oka, de ő nem hajlandó velem együtt működni, ezen a téren."

Mondtam neki hogy beszéljük meg mi lehet az oka de ő nem tartja ezt ennyire fontosnak. Ha meg eröltetem akkor veszekedés lesz de ezt is leírtam már. De köszönöm, hogy keresel alternatívákat. :)

2016. nov. 25. 14:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Hááát, amit írtál, az alapján a volt munkatárssal lehet a problema. Attól még, hogy nem találkoztak, meg hogy nem csalt meg, a szíve még húzhat felé. S ez pont elegendő a fenti állapotok előidézéséhez.
2016. nov. 26. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!