Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat a fiúkat kérdezem, akik későn (23 éves kor felett) voltak először nővel: ti mit gondoltok erről? Hogy éltétek meg? Nem érzitek magatokat kevesebbnek ezáltal?
Én, gátlásosságomból kifolyólag 26 évesen voltam először lánnyal...
Úgy érzem, minimum 10 év gyönyörtől fosztott meg az élet...
1. de értelmes vagy... mással hasznossal, jóval nem is lehetett volna az időt tölteni, míg az nem jön össze?
Milyen nyolcéves lemaradás? Néhány szex az évekkel előreviszi az embert?
Nem sok logikát látok ebben az egészben, amit írtok. Úgy el van túlozva minden, hogy a fejemet fogom, ennyi hülyeséget honnan szedtek.
#4es ebből látszik, hogy nem volt még jó szexuális élményed. Ha azzal szeretkezel akit mindennél jobban szeretsz, akkor az nem csak egy lyuk lesz és egy lövés...
Kérdező, szerintem nem ettől lesz több vagy kevesebb az ember és soha nem késő elkezdeni. Szóval nem az elmúlt 8 év "lemaradásán" kell keseregni, hanem élni kell, mások véleménye meg ne érdekeljen. Legyél magabiztos és próbálkozz, attól még hogy páran visszautasítottak elég sok nő él a Földön. És nehogy azt hidd, hogy a külső minden. Láttam már olyan srácot akinek a természetétől ájultak el nők.
"Milyen nyolcéves lemaradás? Néhány szex az évekkel előreviszi az embert? "
Igen. És, magunk közt szólva, rohadt képmutató szerintem ezt a kérdést már feltenni is. Hogy a francba ne vinné már előre az embert?? Szerinted nincs annak előnye, aki már 16-17 éves korától gyakorolja a párkapcsolatokat meg a szexet? Nincs nagyobb önbizalma? Elképzelni sem tudom, milyen király lehet annak, akinek 15-16 évesen már összejön azzal, akivel szeretné.
Nekem pl. most van egy olyan húgycsőgyulladásom, ami mindent baromi fájdalmassá tesz. Isten tudja, hol szedtem össze. Az is kérdéses, hogy egyáltalán kijövök-e valaha teljesen belőle. Na most, indulj így neki az életednek 24 évesen. Mikor a környezetedben már kb. mindenki évek óta kefél, mint a nyulak, és ájuldozva mesélnek arról, hogy milyen orgazmusaik voltak, meg miket csináltak a párocskáikkal.
Nem az élet fosztott meg hanem te saját magadat. Balf***z.
30 vagyok és szűz. Én nem érzem magam vesztesnek, de tény, hogy ismerkedni nem tudok lányokkal, leblokkolok tőlük.
Ettől függetlenül normális életem van, haverok, barátok, stb.
A titkomat meg csak Ti tudjátok, most, hogy kiírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!