Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat a fiúkat kérdezem, akik későn (23 éves kor felett) voltak először nővel: ti mit gondoltok erről? Hogy éltétek meg? Nem érzitek magatokat kevesebbnek ezáltal?
Nem vagy lemaradva semmiről. Fiatal vagy, előtted az egész élet még... Sokan erre az életkorra már kiégnek, a múlton nem érdemes rágódni, inkább előre tekints.
Nem attól leszel értékes, hogy hány nőt fektettél le. Sokkal szebb dolog egy nő mellett egy életen át kitartani.
Olvastam, a megkötött házasságok 50%-a 3-5 éven belül felbomlik, azért ez riasztó szám...
Ahol élek, most halt meg egy távolabbi rokonunk.40 éves korában született a fia, de a bácsi még megérte a dédunokáját is.
Szóval fel a fejjel!
"És ha mondjuk traumatizálták gyerekkorában, és fél társaságba menni? Barom."
Azért a pofád eléggé kinyílt azóta.
én 23 éves vagyok, és szintén szűz,
Egyettértek a kérdezővel, én értéktelenne látom egész életem... :(
De nem is mondhatom hogy probálok csajozni, ugy veszem nincs értelme hisz ugyis van 1001 jobb fiuk nállam, alacsony vagyok 165cm, nem vagyok szociális alakzat
nehezen barátkozok
Mehetnék kurwákhoz de nem akarom,talán félek is elkezdeni a szexualis életet, plusz félek ha egyszer megtapasztalom az érzést, máskor is kivánni fogom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!