Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők. Mit gondoltok erről vagy nálatok ez hogy van?
Új barátnőm van, nagyon szép, vékony lány. Egyik nap meztelenül feküdtünk az ágyon, a kezemmel elkezdtem izgatni a punciját kb ott ahova a csiklót gondoltam. Néha lejjeb csúszott az újjam és a hüvelyből kifolyó nedvvel ujra visszatértem a csiklóhoz. A légzéséből hallotam, hogy ez jól esik neki de 20 perc után úgy tűnt hogy ettől nem tudna elmenni. Egyébként a csiklót vagyis a kis kemény borsószerű részt csak nagyon enyhén éreztem az ujjammal, mintha kisebb lenne sokkal mint az eddigi barátnőimnek. Na szóval kb 20 perc után lenyúlt és megfogta a kezem először azt hittem azért hogy haggyam abba. De nem mondta hogy megmutatja és a kis borsótól kb 2centire feljebb tette az ujjam végét, hogy ott csináljam, folytattam úgy és valóban sikeresebb is volt úgy a dolog. Na mindegy a folytatás már nem lényeg.
De akkor most az a kis borsó a csikló vagy felette pár centivel?
Vagy az a csikló mégis csak neki kicsit feljebb csinálva jobb? Nálatok hogy van ez?
Elnézést hogy hosszura nyújtottam.
3
Ez is nagyon igaz hogy a mozdulat is sokat számít.
Ő úgy csinálja magának hogy a három középső újját helyezi arra a részre és finoman csak kicsiket mozgatja fel-le és közben picit befelé is nyomkodja, nem lenne könnyű pontosan leutánozni (de nézni is imádom:)
De jó hogy megkérdeztem, én meg mindig a csiklóra támadtam eddig leginkább, most meg kiderül hogy az akár kellemetlen is lehet.
Köszi neked is.
Ha konkrétan csak a csiklómat ingerlik, az nem is esik jól. Inkább úgy az egészében a körülötte lévő résszel és valóban picit feljebb esik jól.
De ez nagyon jó, hogy a barátnőd megmutatta, hogy hogy csináld, mert így legalább te is tudod, és neki is jó volt.:)
Értem, nagyon köszi. Környéke alatt azt a kb 2centi sugarú részt érted? Oldalirányban is ugye?
És az jó hogy punci nedvet használom az izgatáshoz, sokkal síkosabb mint a nyál. Egyáltalán jobb ha nedvesen csinálják mint ha szárazon?
Nem akarok mindent tőle kérdezni mert ő olyan jól csinál mindent nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!