Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nincs szex házasság előtt. Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs szex házasság előtt. Ti mit tennétek ha a szüleitek megtiltanák?

Figyelt kérdés

Szóval ha csak házasság után veszíthetné el a szüzességét és azzal akivel összekötötte az életét.

Van még olyan lány aki ezt elfogadhatónak tartja és csak eképp járna el?

Én fiúként támogatom.

2016. dec. 29. 09:45
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
88%

Hogy lehet ezt megtiltani? Egyébként meg nem érdekelne a véleményük, természetesen nincs joguk beleszólni.

A házasságig meg hülye lennék várni.

2016. dec. 29. 10:16
 12/38 anonim ***** válasza:
82%

Ez az elmélet addig aranyos,amíg meg nem történik az első szex,eltelik pár hónap és a lány(vagy fiú,ha addig várna) elkezd azon kattogni,vajon milyen lehet mással.Onnantól nem szabadul ettől a gondolattól és előbb-utóbb tettekbe megy át.

Én azt támogatom inkább,hogy fiatalon éljük ki magunkat,nincs gyerek,férj/feleség,ilyenkor kell.Aztán mikor úgy érzed,kész vagy egy kapcsolatra és összejössz valakivel,na akkor már várhattok esküvőig is,ha tetszik,de ne az legyen az első.

2016. dec. 29. 10:47
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

szerintem hülyeség, mert akárki akármit mond, a szex igenis fontos része egy kapcsolatnak és ha az nem jó, akkor az egész dolog rámehet. márpedig honnan tudod, hogy az illetővel jó lesz, ha nem próbálod ki előtte? később az ilyenek jönnek rá majd 2 gyerek mellett, hogy jaj nem élték ki magukat, meg mégis kipróbálnák mással.. szerintem innentől kezdve nem kell részleteznem.

ettől függetlenül mindenkinek saját döntése, hogy a házasság előtti szexet választja-e vagy sem, én nem ítélem el őket, csak furának tartom. VISZONT kényszeríteni erre bárkit is beteg dolog. ehhez egy szülőnek semmi köze, ha ilyen elmebeteg szüleim lennének, otthagynám őket és megszakítanék velük minden kapcsolatot. de szerencsére ezt amúgysem lehet ellenőrizni, szóval tényleg semmi közük hozzá.

2016. dec. 29. 11:03
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Pont nem érdekelne a véleményük. Szerintem ez hülyeség, ráadásul semmi közük sincs az én nemi életemhez.
2016. dec. 29. 11:14
 15/38 RoseTyler ***** válasza:
100%
És aki nem szándékozik megházasodni? :D
2016. dec. 29. 13:04
 16/38 A kérdező kommentje:
Mindenkit megértek, senkit nem lehet rá kényszeríteni. És akkor mi van ha anyu apu azt mondja "rendben kislányom/kisfiam, de akkor lehet elfele takarodni a szülői házból." Amúgy akik annyira azt írják hogy otthagyná őket így meg úgy akkor is megtenné a speciel a szülei jóindulatán múlna hogy támogatják e anyagilag a tanulmányait? Inkább nyomorog és elköltözik otthonról mintsem hogy hallgasson a szüleire?(arra az esetre értem amikor nem sikerül jól hazudni vagy kiderül a dolog)
2016. dec. 29. 13:28
 17/38 A kérdező kommentje:
Ja igen és nyilván azokra értem akik még otthon laknak.
2016. dec. 29. 13:38
 18/38 RoseTyler ***** válasza:
100%
Nézd, én anya vagyok, majd tíz éve párkapcsolatban házasság nélkül. Megvan a véleményem az olyan önző szülőkről, akik hülye elvek miatt keserítik meg a gyerekük életét. És szerintem az ilyen szülőktől akkor is jobb elköltözni, ha utána anyagilag nehezebb az élet.
2016. dec. 29. 13:50
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

ha ilyenért kitagad, akkor örökre elfelejthet. Azt a kérdést kellett volna feltenned, hogy mit tegyen az, akit a szülei már nem tekintenek gyermeküknek és már elmúlt 18?

18 éves kor alatt a gyámhivatal elhelyezi a gyermeket ideiglenesen.

Te még szűz vagy, kérdező? Vagy elvárnád, hogy a lány szűz legyen, te meg fűvel-fával?

2016. dec. 29. 13:51
 20/38 A kérdező kommentje:
Én szűz vagyok igen és elvárnám hogy a lány akivel majd összekötöm az életem szintén szűz legyen.
2016. dec. 29. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!