Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs szex házasság előtt. Ti mit tennétek ha a szüleitek megtiltanák?
Szóval ha csak házasság után veszíthetné el a szüzességét és azzal akivel összekötötte az életét.
Van még olyan lány aki ezt elfogadhatónak tartja és csak eképp járna el?
Én fiúként támogatom.
"És akkor mi van ha anyu apu azt mondja "rendben kislányom/kisfiam, de akkor lehet elfele takarodni a szülői házból." Amúgy akik annyira azt írják hogy otthagyná őket így meg úgy akkor is megtenné a speciel a szülei jóindulatán múlna hogy támogatják e anyagilag a tanulmányait? Inkább nyomorog és elköltözik otthonról mintsem hogy hallgasson a szüleire?(arra az esetre értem amikor nem sikerül jól hazudni vagy kiderül a dolog)"
nyilván ha anyagilag annyira rájuk lennék utalva, nem tudnám megtenni, hogy otthagyjam őket, de akkor minden erőmmel azon lennék, hogy arra spóroljak, hogy ezektől az elmebetegktől függetlenedni tudjak. mert aki ilyet kényszerít a gyerekére, az szimplán elmebeteg. egyébként meg nyilván szexelnék, ha akarnék, úgysem derül ki soha. aztán később, mikor anyagilag függetlenedtem, a képükbe röhögnék, hogy hazudtam nekik és már rég nem vagyok szűz.
Mert szerinted kérdező anyuci honnan tudná meg ,hogy élsz szexuális életet??? Sehonnan !! Nebasz már fel!!
Így is szexelek ,mégsem tudja!!
"igen. mégis hogy derülne ki? nyilván nem követnek mindenhova, nem kamerázzák be a szobámat, nem tesznek rám lehallgatókészüléket stb.. ha rákérdeznek, letagadnám. ezt nem lehet bizonyítani."
Nézd, az ilyen szülőnek nem kell kézzel fogható bizonyíték. Ez nem bíróság. Szerintem ha létezik ilyen család akkor elég ha ők tudják és kész. Észrevehetik ha hazudsz..és akkor kitagadnak. Örülj neki hogy neked nem ilyen a családod. De hagyjuk már ezt az "úgysem tudná meg" dolgot. A legtöbb szülő egy rezdülésből tudja mikor mond igazat a gyereke és mikor hazudik, nem kell hozzá diploma. Ha pedig elmúltál már 18 akkor minden joga megvan hogy utadra bocsájtson.
27
Vagy 40 éves szűzként a szüleiddel TV-zel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!