Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nincs szex házasság előtt. Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs szex házasság előtt. Ti mit tennétek ha a szüleitek megtiltanák?

Figyelt kérdés

Szóval ha csak házasság után veszíthetné el a szüzességét és azzal akivel összekötötte az életét.

Van még olyan lány aki ezt elfogadhatónak tartja és csak eképp járna el?

Én fiúként támogatom.

2016. dec. 29. 09:45
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
94%
A mai világban, a szexuális forradalom után ez nem igen tartható. Nem engedelmeskednék a tiltásnak.
2016. dec. 29. 09:48
 2/38 anonim ***** válasza:
83%
Jobb ha majd a házasság alatt éli ki magát? Úgyis kíváncsi lesz milyen mással. Félre fog lépni.
2016. dec. 29. 09:50
 3/38 anonim ***** válasza:
100%

Nincs joguk ezt meghatározni. Ez az én életem, én döntök felőle és vállalom a következményeket.

Ha így döntenék, nem miattuk tenném, hanem esetleg mert mélyen vallásos lennék és én látom így helyesnek.

Viszont agnosztikus ateista vagyok, ezért nem várok vele.

Nem ettől lesz valaki értékes, hanem attól, hogy mennyi szeretet van benne, mennyire empatikus, segítőkész stb.

22/L

2016. dec. 29. 09:50
 4/38 anonim ***** válasza:
100%

Értelmes szülő elmagyarázza, miért gondolja így.

A többinek mindegy, mit tilt meg.

2016. dec. 29. 09:54
 5/38 anonim ***** válasza:
89%
Azt adnám be nekik, hogy nincs köztünk szex, közben meg lenne. Ha nekik ez kell, akkor simán hazudnék, színészkednék.
2016. dec. 29. 09:55
 6/38 anonim ***** válasza:
91%
És kb. hány évesen fogsz szüzen nősülni?
2016. dec. 29. 09:57
 7/38 anonim ***** válasza:
100%
A szüleim a saját szexuális életükről dönthetnek.
2016. dec. 29. 09:58
 8/38 anonim ***** válasza:
90%
D.nék továbbra is,úgysem tudják meg!!
2016. dec. 29. 10:00
 9/38 anonim ***** válasza:
100%

Hát esetemben már késő lenne,eső után köpönyeg.:)20/L

Egyébként meg valóban nem helyes a házasság előtti szex,mert lekésheted az esküvődet.:-D

2016. dec. 29. 10:05
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy meg tudnák akadályozni a szülők hogy házasság előtt szexeljen valaki, valahogyan úgyis megtalálná a módját hogy megtegye, állandóan meg úgysem lehet felügyelni senkit, ráadásul ha valaki nagykorú lesz, elvileg azt tesz amit akar.
2016. dec. 29. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!