Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha négykézláb szop egy csaj, mindig azt képzelem, hogy de jó lenne, ha hátul nem lenne "üres", hanem épp ott lenne egy pasi, és dugná őt közben. Gáz?
Figyelt kérdés
2016. dec. 14. 00:35
11/11 anonim válasza:
Amíg nem az életed szerelmével/gyerekeid anyjával képzeled ezt, addig semmi gond.
Én nem vagyok híve a két férfi-egy nőnek, de egyszer csináltam már mert vagy az volt, vagy semmi.
Nekem erről mindig a terhességgel, gyerekkel kapcsolatos hátsó gondolataim támadnak. Mintha az ilyen pali azt akarná, hogy más ejtse teherbe az ő nőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!