Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonyulnak a srácok ahhoz, ha egy lány csak úgy lekapja őket?
Figyelt kérdés
Nem feltétlenül részeges bulizáskor, hanem egy csendesebb helyen akár. Mit gondolnátok az ilyen lányról? Elijesztene esetleg bátorítana? Jobban szeretitek ha ti vagytok a kezdeményező felek?2016. nov. 22. 22:52
1/9 anonim válasza:
Ha tetszik, ha szimpatikus akkor semmi ellenvetésem!
2/9 anonim válasza:
ha nekem szimpatikus a lány, akkor nagyon tetszene, és remélném, hogy komolyat is lehetne akár összehozni a dologból.
Ha nem, hát akkor a smárolás elől nem zárkóznék ugyan el, de folytatása nem lenne a dolognak.
3/9 anonim válasza:
valószínűleg megleődnék, ellökném magamtól és számon kérném, hogy ez mi volt 20/f
4/9 anonim válasza:
kizárt, hogy ellenkeznék, lekaphatna simán :)
5/9 anonim válasza:
Először picit meglepődnék, de nem lenne baj. Mindenképp biztató lenne.
6/9 anonim válasza:
Vissza is csókolnék, amennyiben egy nekem is tetsző nőről van szó. Ellenkező esetben pedig ellökném magamtól, majd szájat mosnék. :D
Amúgy röpke 34 évem alatt még nem fordult elő, pedig nem vagyok semmi jónak az elrontója, ugyanakkor egy hatalmas partyállatnak sem mondanám magam. :D Utcán/buszon, egyéb helyeken pedig még szintén nem fordult elő velem, pedig nem vagyok egy bányarém. :D
7/9 anonim válasza:
Egyszer volt ilyenben részem, akkor visszautasítottam mert volt barátnőm. Különben szimpi az ötlet. :)
8/9 anonim válasza:
Nekem tetszene.Imádom ha egy csaj túlzottan nyomulós
9/9 anonim válasza:
Feljelenteném szexuális zaklatásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!